bästa tv och filmgruppen

bsta tv och filmgruppen

Om grupppen

Grundare: grodan8
Startad: 23 februari kl. 05:49
Kategori: Film/TV
Typ: Alla får bli medlemmar. Inget godkännande krävs.

berätta om dina tvprogram . och vilka avsnitt du gillar. vad du ser på tvn. om du ser mycket på webbtv. och de filmer du ser på. välkommen alla.

Diskutera bästa tv och filmgruppen


grodan8 29 år

ser på detta program på svtplay. det är om Michaels Jacksons alla barn han hade hos sig. det är några barn som berättar nu i vuxen ålder om övergrepp på dom. som Michael hade gjort. borde inte Michael gjort övergrepp på många fler barn om han nu ville träffa barn. men jag undrar varför kommer detta upp nu. Michael har varit död i många år. det är många barn som ljuger också. och hittar på saker. Han var lite konstig med Michael Jackson på slutet. men han kunde vara sjuk. jag tycker man kan ha Michael som ett minne om vad han var. han var stor musiker på 1980 och 1990 talet.

grodan8 29 år

ser på daily show på viafree. såg på 2 delar. nu imorse. det var att det var vår nu. och det blir skönare på våren tyckte programledaren. och sedan var det om rugby. att det var någon jättebra spelare som hade spelat rugbyn bra.

grodan8 29 år

ser på robinson. gränslandet. nu kom adnilson dit. och nu måste han sova på stranden. men där måste de tävla. en tjej väljer inte krabba. och den tjejen dricker inte sprit. killarna ville äta kött och fisk. peter kommer bonda med adnilson. killarna pratar om magar. och hur bruna dom är. stämningen är god. och en kul by.

grodan8 29 år

har nu sett 5 avsnitt på glamour. de har haft jul nu. och de hade kul. men nu har det blivit vardag igen. zoe ser hennes pappa på en restaurang. och äter lunch ihop. zoe vill att han ska visa henne. steffy vill adoptera något barn. steffy pratar om sin tvilling. som dog för många år sedan. steffy vill inte att taylor ska flytta. hope vill åka iväg lite innan födseln. men liams barn med steffy får feber. precis då. och det kommer storm med.

grodan8 29 år

ser på fråga doktorn ett avsnitt om Linda som är tjock. och hon pratar mycket om att hon gillar sin kropp. hon vill inte man ska banta. Linda är fantastisk. sedan är det olika brev de håller på med. de pratar idag om knäveckssmärtan. hon var 32 år. miniskeln kan vara skadad.

grodan8 29 år

ser på helt perfekt på dplay. på del 2. det är om blottare som blottat sig för en dam. och hon grät. en person bankar på myror. johan är inte på sin post. johan blir upprörd. de försöker hitta denna blottare.

grodan8 29 år

sett nu del 37-47 på jobbigt. det är en ungdoms tvs serie. på svtplay. som går snabbt. varje avsnitt är på 1 min 22 sek. den är bra. just nu var det om en gubbe som lurat en tjej. hon var 12 år trodde att gubben var 13 år. han var över 50 år. äcklig gubbe. han var peddo. och sedan var det om bröst. och om mobbning. det var en kille som stammar. och då retade 2 killar honom.

grodan8 29 år

har sett på tv3 dokumentär svenska fall. det är från i torsd om torpeden i öst. det var om thomas som blir mördad från estland. thomas mamma vill ha sin barn barn. och thomas fru var med och mördade thomas. så frun är häktad. thomas mamma kämpar för sitt barn barn.

grodan8 29 år

ser på glamour på tv4play. nu är det om bill har fått veta att ridge har gjort något som han kan få fängelse för. men brooke hjälper till. för bill får inte delad vårdnad på bills son. för ridge tog bill till familjerätten. att katie skulle ha ensam vårdnad. ridge mutade domaren. dumt av ridge.

grodan8 29 år

ser på trolljägarna från i går del 6. man vet inte hur internet fungerar. och det var om rebecka som fått massa hat. det finns inget allmänt skydd. många av rebeckas troll är barn. en kille är 16 år bara.

grodan8 29 år

om den oskyldiga barnamördaren

den var bra. finns på svtplay. det var om en familj där dom vart mördade. mamman och ett barn vart mördade. och en tjej på 9 år överlevde. och ett år senare kom polisen med att det var en man som var mördaren. men denna man var inte mördaren. den var jättebra. från england var denna. var en mini serie.

grodan8 29 år

har sett på film heter still born. det var en skräckfilm. lite läskig ibland. jag gillade denna film.

grodan8 29 år

har sett 3 avs på sommaren med släkten. har sett del 4 del 5 och del 6. de är jättebra och kul. i ett avs skulle en köpa present till hans tjej. men han skulle inte köpa den presenten alls. men hans granne tjata och ville han skulle köpa en stor tv. denna kille skulle bara köpa flip-flop skor.

grodan8 29 år

har nu sett på wild kids på svtplay. del 1-3. det är ett kul och trevligt program. där ungdomar får många utmaningar. så ett bra program.