bästa tv och filmgruppen

bsta tv och filmgruppen

Om grupppen

Grundare: grodan8
Startad: 23 februari 2019 kl. 05:49
Kategori: Film/TV
Typ: Alla får bli medlemmar. Inget godkännande krävs.

berätta om dina tvprogram . och vilka avsnitt du gillar. vad du ser på tvn. om du ser mycket på webbtv. och de filmer du ser på. välkommen alla.

Diskutera bästa tv och filmgruppen


grodan8 31 år

var på bio igår och såg denna film.
den var jättebra.

Med patriarken lord Grantham (Hugh Bonneville) som högsta hönset, hans bångstyriga amerikanska miljonärshustru Cora (Elizabeth McGovern), tre giftassugna döttrar och en massa andra knäppa släktingar fanns det nog med intriger. Men hemligheten bakom succén var det som hände några trappor ner i slottet bland Downton Abbeys tjänstefolk.

Här fanns den korrekta överstebutlern Carson, den sluge betjänten Barrow, kärleksparet Bates, chauffören Branson och en massa andra mer eller mindre vänliga eller intriganta personer. Serien blev det mest framgångsrika kostymdramat sedan ?En förlorad värld? (1981). När sista avsnittet sändes var det faktiskt lite som att förlora en värld.

Men nu är den världen tillbaka likt Godzilla ? större, svulstigare, dyrare och mer avancerad än tidigare. När ?Downton Abbey? blir film är det som om man injicerat den redan mäktiga serien med tillväxthormon.

grodan8 31 år

ser nu på lotta på Liseberg på tv4play. från i måndags. det var bra artister och bra låtar. Magnus carlsson från Barbados bandet var med, Ann-Louise hansson var med, Benjamin Ingrosso var med. jättekul att de var med. gillar dessa artister jättebra.

grodan8 31 år

detta är tvserie på svtplay. det är ny tvserie. heter sju sidor av sanning. den var lite konstig. men helt okej att se på. det står namn som avsnitt. som grace, tom. det är om en psykolog som träffar en patient utanför jobbet. en mamma blir ledsen över hennes vuxna barn. jag hade mycket svårt att fatta denna tvserie. kan vara pga alla mina handikapp.

grodan8 31 år

ser på hem till gården. det var om detta nu.
pete jobbade med traktorn. och det hände en olycka. han körde rakt in i ladugården, och därinne var rhona. så rhona vart skadad. hon blödde. och liv har blivit kär. men hennes bror tycker inte om hennes kille. och liv och hennes kille skulle på bio. då sa hennes bror åt hennes kille att ta det försiktigt. och Debbie är upprörd för hennes pappa mördade en kille.

grodan8 31 år

sett idag på sommarkrysset båda avsn. på tv4play såg del 1. vid kl 12 på lunchen. och de artister jag gillade var Jessica andersson. näääk och denz och linae. och del 2 såg jag nu ikväll kl 18. då var de bästa artister jag gillade anna Bergendahl och peter Jöback.

grodan8 31 år

har sett på Bladhs bikt. är en intervju serie. det är en tjej som intervjuar ph deltagare. om deras liv efter ph. lite mycket om sex i detta tvprogram. det är sådär bra.

grodan8 31 år

den heter killing jesus. det var om jesus. och hans liv. den går på svtplay. den var lite kort tvserie. den första delen då var det mycket att han var baby. och att han skulle bli en stor ledare. i del 2 hade jesus växt upp till en ung man. och han började hjälpa människor. det var en kvinna med hennes barn och hennes barn var sjukt. och jesus kom och gav pojken livet åter.

grodan8 31 år

jag har sett på film 10 cloverfield lane med en vän nu. på dvd. min vän hade filmen på dvd. den var jättebra. den var bra thriller. jättespännande. jag rekommenderar den. se den.

grodan8 31 år

nu ser på film från vårt bibliotek. det var kvinnan som glömde sitt förflutna. hon var naken. och så hade hon litet barn. och barnet ville inte se henne. barnet tyckte det var jobbigt möta sin mamma. men så satte hon på sig kläder. det var tur det. och de äkte till en strand på stranden hittade hon inte hennes barn eller man. lite konstig film var det betyg 3/5

grodan8 31 år

ser på ekdal o ekdal på svtplay. det är nu om politiska saker. det var om robotar som skulle få massa jobb. och de rika blir mer rika. jag har inte mycket pengar. pga mina handikapp. så kan inte jobba på vanligt jobb. är på dagcenter.

grodan8 31 år

ser i huvudet på en mördare på viafree. det var nu i torsd om ett gäng unga personer. som mördade en äldre kvinna. det var det att den äldre kvinnan hade pengar. och detta gäng ville ha massa pengar. och den äldre kvinnan gav pengar till detta ungdomsgänget. sedan ville den äldre kvinnan ha tillbaka pengar. men gruppen ville inte ge tillbaka pengar till den äldre kvinnan. och då mördade ungdomsgänget den äldre kvinnan

grodan8 31 år

sett på vetenskapens värld nu om en värk medicin. som inte var bra. det var om opium pillren. som var jättefarliga och folk i usa och i andra länder dog av detta opium tabletter. folk i sverige har dött av det med.
men många får det för sin värk. bara man tar som läkarna skrivit ut på recept. och inte dricker alkohol också. det är nog jättevanligt att få opium efter operationer. som gått snett.
står det att man får ta 1 opium tablett per dygn. på receptet. då ska man absolut inte ta mera. för då blir det farligt.

grodan8 31 år

såg på en film igår heter ego. dem var på svenska. från år 2013. min kompis hade den på dvd. jag var hemma hos den kompisen och fikade tidig em. och då ville hon fika och se på film. vi sågs kl 13. och jag var inte hemma igen förrän kl 17.
det var om en kille som var med om en olycka. och hans syn var borta. då vart han lite kär i en tjej. men han kunde inte se henne. hon hjälpte honom med mycket. hon var som hjälp till honom. hon hade tiden. och sedan opererades han i ögonen och kunde se igen. då vart han spydig mot denna tjej.

grodan8 31 år

ser på detta program på svtplay. det är om Michaels Jacksons alla barn han hade hos sig. det är några barn som berättar nu i vuxen ålder om övergrepp på dom. som Michael hade gjort. borde inte Michael gjort övergrepp på många fler barn om han nu ville träffa barn. men jag undrar varför kommer detta upp nu. Michael har varit död i många år. det är många barn som ljuger också. och hittar på saker. Han var lite konstig med Michael Jackson på slutet. men han kunde vara sjuk. jag tycker man kan ha Michael som ett minne om vad han var. han var stor musiker på 1980 och 1990 talet.

grodan8 31 år

ser på daily show på viafree. såg på 2 delar. nu imorse. det var att det var vår nu. och det blir skönare på våren tyckte programledaren. och sedan var det om rugby. att det var någon jättebra spelare som hade spelat rugbyn bra.

grodan8 31 år

ser på robinson. gränslandet. nu kom adnilson dit. och nu måste han sova på stranden. men där måste de tävla. en tjej väljer inte krabba. och den tjejen dricker inte sprit. killarna ville äta kött och fisk. peter kommer bonda med adnilson. killarna pratar om magar. och hur bruna dom är. stämningen är god. och en kul by.

grodan8 31 år

har nu sett 5 avsnitt på glamour. de har haft jul nu. och de hade kul. men nu har det blivit vardag igen. zoe ser hennes pappa på en restaurang. och äter lunch ihop. zoe vill att han ska visa henne. steffy vill adoptera något barn. steffy pratar om sin tvilling. som dog för många år sedan. steffy vill inte att taylor ska flytta. hope vill åka iväg lite innan födseln. men liams barn med steffy får feber. precis då. och det kommer storm med.

grodan8 31 år

ser på fråga doktorn ett avsnitt om Linda som är tjock. och hon pratar mycket om att hon gillar sin kropp. hon vill inte man ska banta. Linda är fantastisk. sedan är det olika brev de håller på med. de pratar idag om knäveckssmärtan. hon var 32 år. miniskeln kan vara skadad.

grodan8 31 år

ser på helt perfekt på dplay. på del 2. det är om blottare som blottat sig för en dam. och hon grät. en person bankar på myror. johan är inte på sin post. johan blir upprörd. de försöker hitta denna blottare.

grodan8 31 år

sett nu del 37-47 på jobbigt. det är en ungdoms tvs serie. på svtplay. som går snabbt. varje avsnitt är på 1 min 22 sek. den är bra. just nu var det om en gubbe som lurat en tjej. hon var 12 år trodde att gubben var 13 år. han var över 50 år. äcklig gubbe. han var peddo. och sedan var det om bröst. och om mobbning. det var en kille som stammar. och då retade 2 killar honom.

grodan8 31 år

har sett på tv3 dokumentär svenska fall. det är från i torsd om torpeden i öst. det var om thomas som blir mördad från estland. thomas mamma vill ha sin barn barn. och thomas fru var med och mördade thomas. så frun är häktad. thomas mamma kämpar för sitt barn barn.

grodan8 31 år

ser på glamour på tv4play. nu är det om bill har fått veta att ridge har gjort något som han kan få fängelse för. men brooke hjälper till. för bill får inte delad vårdnad på bills son. för ridge tog bill till familjerätten. att katie skulle ha ensam vårdnad. ridge mutade domaren. dumt av ridge.

grodan8 31 år

ser på trolljägarna från i går del 6. man vet inte hur internet fungerar. och det var om rebecka som fått massa hat. det finns inget allmänt skydd. många av rebeckas troll är barn. en kille är 16 år bara.

grodan8 31 år

om den oskyldiga barnamördaren

den var bra. finns på svtplay. det var om en familj där dom vart mördade. mamman och ett barn vart mördade. och en tjej på 9 år överlevde. och ett år senare kom polisen med att det var en man som var mördaren. men denna man var inte mördaren. den var jättebra. från england var denna. var en mini serie.

grodan8 31 år

har sett på film heter still born. det var en skräckfilm. lite läskig ibland. jag gillade denna film.