seppis bloggTjej, 21 år. Bor i Upplands Väsby, Stockholms län. Är offline och var senast aktiv: Idag 04:25

seppi

Senaste inläggen

blessed by ugliness
Igår 19:10
fick världens finaste bekräftelse idag!!!!!!!!!
18 juli kl. 08:52
oj vad jag hatar min födelsedag
14 juli kl. 15:37
oj ja hej
9 juli kl. 12:43
i love being an asshole
23 juni kl. 12:06
glad midsommar
21 juni kl. 11:50
varför e gamla människor på ec såhär
19 juni kl. 13:11
seppi appreciation post
17 juni kl. 17:44
hanif bali appreciation post
14 juni kl. 16:48
har officiellt gått sönder
13 juni kl. 11:34
Visa alla

Fakta

Riktigt namn: ful Civilstatus: Player
Läggning: Straight
Intresse: Slåss
Bor: Inte valt
Politik: Vänster
Dricker: Glögg
Musikstil: Deathcore
Klädstil: Svenne
Medlem sedan: 2012-07-23

Event

seppi har inte lagt till några event än.

oj ja hej

har inte skrivit här på ett tag men känns som att nåt kul aldrig händer, men det är ju en lögn

har börjat på taekwondo igen !! går både nybörjar- och advancerade kursen för att 1. två timmar per veckan är inte tillräckligt och 2. det är mycket mer annorlunda här. asså både hur man uppför sig och teknik. taekwondo (poomsae) utvecklas hela tiden för att den ska vara så effektiv och bra som möjligt och jag har tydligen lärt mig en äldre variant på typ den viktigaste sparken,,,,, pinsamt. har dessutom lärt mig annorlunda saker från vad andra blåbältare lär sig här, eftrsom vi fokuserade endast på fighting i sverige. kan till exempel många fler sparkar än dom andra här men poomsae kan jag knappast. lärde mig trean för blått (det finns åtta upp till svart bälte) men idag lärde sig gulbältarna trean ??? shook (det är också relativt lätt att skaffa svart här ska jag försöka hehe)

har också skaffat nån typ av deltidsjobb, träffade av en slump en av lärarna jag jobbade med på koreanska skolan i stockholm i seoul för några veckor sen och hon ville att jag skulle hålla uppe hennes döttrars svenskakunskaper så varje fredag åker jag hem till dom och hänger. jättemysigt faktiskt, plockar upp dom efter skolan och käkar middag tillsammans :') känns som att jag kommer hem till min egna familj

träffade en kille på klubben i lördags, han e jättegullig?? super loveydovey och verkar typ intresserad av mig??? han är absolut inte min typ vanligtvis men jag var så rejält full i lördags så i shot my shoot på dansgolvet hahahahjgd. han ser ut som den typiska koreanska opp*n vilket absolut inte e min typ (lite bögig typ emmy du fattar hjsefgefsgkjefghl) och sånna killar brukar inte visa nåt intresse i mig men idag bestämde vi att vi skulle till slimecafe nästa gång vi ses? (tbh tyckte det var så gulligt när han vaknade i söndags och tog fram sitt sminkset när han gjorde i ordning sig för jobbet? we love a man who cares about his appearance)


Logga in för att kommentera
perkelehorunge Tjej, 22 år

HSAhsahaAh I LOVE IT

Sanella Tjej, 21 år

what the fuck jag vill till slimecafe!!!!!! jag måste till korea och vi ska dit!!!!! du måste lägga upp bilder!!!!

seppi Tjej, 21 år

men kom rååååååååååååååååå!!!!!!!!!!!