seppis bloggTjej, 21 år. Bor i Upplands Väsby, Stockholms län. Är offline och var senast aktiv: Idag 10:06

seppi

Senaste inläggen

oj vad jag hatar min födelsedag
14 juli kl. 15:37
oj ja hej
9 juli kl. 12:43
i love being an asshole
23 juni kl. 12:06
glad midsommar
21 juni kl. 11:50
varför e gamla människor på ec såhär
19 juni kl. 13:11
seppi appreciation post
17 juni kl. 17:44
hanif bali appreciation post
14 juni kl. 16:48
har officiellt gått sönder
13 juni kl. 11:34
flex
11 juni kl. 08:22
celibacy is back and better than ever
7 juni kl. 11:14
Visa alla

Fakta

Riktigt namn: ful Civilstatus: Player
Läggning: Straight
Intresse: Slåss
Bor: Inte valt
Politik: Vänster
Dricker: Glögg
Musikstil: Deathcore
Klädstil: Svenne
Medlem sedan: 2012-07-23

Event

seppi har inte lagt till några event än.

jag hatar fortfarande män

måste skriva av mig när det gäller den här jävla cp mannen jag träffade i lördags (en kille som stötte och ofredade sin kompis flickvän på klubb)

min kompis bestämde sig för att skriva till honom och kräva en ursäkt direkt till henne istället för genom hennes pojkvän vilket jag tycker var bra gjort, men jag fick se hennes meddelande som hon skickade och blev så ?? chockad ? över att hon inte lät mer aggressiv? visst det ger mer förtroende om man är lugn men han har ju gjort ett stort jävla övertramp både moraliskt och lagligt. men är förtroende verkligen det man vill ge honom? det var ju han som var orimlig från början? för hon pratar inte om det med en lugn ton med mig?? hade så gärna önskat att hon hade tagit i lite mer istället för att beskriva hans beteende som otrevligt med femhundra olika synonymer. antingen är det för att min fördom om kvinnor stämmer (att dom inte kan/vill bli arga) eller att min fördom om vita kvinnor är att dom inte vill bli arga för då ses dom inte som likvärdiga i mäns ögon. helt seriöst en fördom jag har om vita kvinnor? vet att det sticker i ögonen men jag har verkligen inte träffat en vit kvinna som absolut inte tar nån skit, utan dom når en gräns och sen ska dom börja forma sig efter andra (män). förstår självklart att kvinnor allmänt lär sig att hålla käft när det gäller ilska men jag känner liksom inte samma sak om kvinnor med invandrarbakgrund? har ju egentligen inte så mycket vänner av invandrarbakgrund och det kanske är så att fördomen om att vi är mer aggressiva formar oss. dom kvinnor som inte har tagit emot någon skit och stått upp för sig själva har i min omgivning alltid varit kvinnor av invandrarbakgrund. vill egentligen bara slå alla kvinnor i ansiktet och skrika att deras känslor aldrig ska nedvärderas. sluta !!!!!! låta er !!!!!!!!! trampas ner !!!!!!!!!!!!!!! stå på er snälla det gör ont att stå vid sidan och se er bli sårade!!!!!!!!

innan ni kallar mig för kvinnohatare e ja ju kvinna självxd TOLKNINGSFÖRETRÄDE men ja man kanske ska börja med att män ska sluta va skit men dom kommer ju inte skärpa sig inom en snar framtid ???? så varför är inte kvinnor måna om att skydda sig själva? varför prioriteras det att se ut som en "söt och fin tjej(a)" ???? varför ? JAG BLIR GALEN

(sen har min kompis fortfarande inte berättat några detaljer om vad pojkvännens kompis gjorde mot henne till sin pojkvän vilket jag också tycker e ........... konstigt? hon sa något om att inte vilja bryta upp en vänskap? fattar verkligen inte. BRÄNN DEN FKN BRON)


Logga in för att kommentera