seppis bloggTjej, 22 år. Bor i Upplands Väsby, Stockholms län. Är offline och var senast aktiv: 13 maj kl. 06:00

seppi

Senaste inläggen

hej det är er favoritromantiker igen
9 november 2019 kl. 11:54
grabbar
8 november 2019 kl. 15:58
er favorit e tillbaka
7 november 2019 kl. 07:12
^__^
16 oktober 2019 kl. 10:57
hej töntar
15 oktober 2019 kl. 13:08
hallo?
14 oktober 2019 kl. 09:41
äntligen fått livslusten tillbaka
9 oktober 2019 kl. 05:16
man får skämta om allt okej
3 oktober 2019 kl. 04:09
visste ni att det är lag på att bli sexuellt trakasserad i japan
2 oktober 2019 kl. 14:21
review på japan
2 oktober 2019 kl. 14:15
Visa alla

Fakta

Riktigt namn: ful Civilstatus: Player
Läggning: Straight
Intresse: Slåss
Bor: Inte valt
Politik: Vänster
Dricker: Glögg
Musikstil: Deathcore
Klädstil: Svenne
Medlem sedan: 2012-07-23

Event

seppi har inte lagt till några event än.

tw killar

är så fkn trött på määäääääääääääääääääääääääääään va e de här. var ute igår med min kompis, hennes pojkvän och pojkvännens kompis. tack och lov kom michael också för annars hade jag gått loss.

den här kompisen ????? skummaste jag har träffat. hans favoritämne att prata om var in no particular order: hans jobb (bankman), skolan han tog examen från (koreas högst rankade skola), sig själv. han tyckte också om att prata om att frida (min kompis) ska börja på cambridge i höst, coolt va !!!!!! enn annan toppskola ser man på

han skulle hela tiden alienera michael :-))?? för att han är amerikan (som att han inte också är etniskt korean och också bor i korea sdhjsdhjdshjsdj). "nämen oj ska amerikanen visa oss en bar ??? i min egna hemstad ?? hehe det är första gången" gubben sätt dig ner. jag sa honestly inte så mycket till honom ??? var mest tyst när vi snackade i grupp för jag hade inget att komma med. så fort jag hade lämnat baren hade han tydligen sagt att jag var arrogant ????????????????!!!!!!!!!!!!! HUR . hur ?? ? ? ? ? ja g sa inget. visst jag snackade skit om honom bakom hans rygg men hur ........... var jag .... arrogant ........

när vi föreslog att vi skulle röra oss till ett annat område pga michael har utegångsförbud så det är säkrare att han är så nära sitt airbnb som möjligt sa han bara "haha nej jag e för gammal för hongdae xd vill heller inte råka hamna i en sexuell situation med någon som precis fyllt 20." hahaha han var 26? betedde sig som att han var 36? om du inte vill hamna i något sexuallt så tafsa inte då?????? håll dina händer för dig själv??? du kan gå på klubb utan att "råka" antasta en 20 årig tjej ??? (bonus: han började tafsa på min kompis när hennes pojkvän var på toa :-) en 21 årig tjej med pojkvän xd oopsie det bara råkade hända)

and he got the motherfuckin audacity att kalla mig arrogant och jobbig ????? när det är han som beter sig som att han är universums mittpunkt .jag e i chock fortfarande. måste släppa det här men det är helt sjukt hur en människa kan vara SÅ pissig under dom två timmarna jag var i hans sällskap.

(rantade om hur mycket jag hatade honom för michael när vi gick därifrån o han ba "äsch jag bryr mig inte så mycket men du har så intressanta åsikter jag gillar att höra dina tankar" TACK jag vet jag har rätt)


Logga in för att kommentera
generalbiff Tjej, 24 år

skriker!!!!! vilken typ!

seppi Tjej, 22 år

potentiell våldtäktsman och psykopat? absolut

allenas Tjej, 22 år

HHAHAHAHHA att HAN kallar dig arrogant
är det j's pojkväns kompis? eller? för hennes pojkvän ser ut att vara den typen men det kanske är mina fördomar

seppi Tjej, 22 år

nej min klasskamrats pojkväns vän ! men du vet att hon har ny pojkvän va ??