prinsessans bloggTjej, 24 år. Bor i Skelleftehamn, Västerbottens län. Är offline och var senast aktiv: 3 juni kl. 22:03

prinsessan

Senaste inläggen

hej från företagsflisan
30 maj kl. 23:53
min nya polare
26 april kl. 00:42
jag är sveriges sämsta människa
23 april kl. 11:26
jag är sveriges tråkigaste människa
18 april kl. 00:55
om ni mår dåligt tänk på detta
17 april kl. 01:28
när ni har det svårt
13 april kl. 00:03
eftersom jag är för ful för tiktok
6 april kl. 00:12
bästa som hänt mig cw 18+
3 april kl. 00:41
vet ni vad jag hatar
1 april kl. 03:35
fick årets pregnancy scare igår
27 mars kl. 22:45
Visa alla

Fakta

Riktigt namn: felicia/flisan/prinsessan Civilstatus: Ensam
Läggning: Straight
Intresse: Inte valt
Bor: Inte valt
Politik: Vänster
Dricker: Inte valt
Musikstil: Inte valt
Klädstil: Inte valt
Medlem sedan: 2010-04-02

min sjukaste fyllehistoria cw blod och knivhugg

hahaha alltså GUD, hade förträngt detta så mkt, men jag som nyfyllda 18år var ju med om det konstigaste ever??? ni måste läsa pga så bisarrt. grejen var att min kompis bor i en håla 13mil bort och jag åkte buss dit för att hänga och supa och ha kul liksom, förväntade oss inte blodbad hehe. (ksk bloggade om detta för snart 5 år sedan men aja)

oki så vi är fulla på brännvin och ska gå ut och röka och hennes kompis ba "omg tja!!!!" så vi pratar med dem och dem bjuder in oss till deras fest. med är liksom en muskelknutte med tatueringar i ansiktet osv som tyckte han var fett cool. han satt hela kvällen och ba "jag känner sebbe staxx" "har suttit inne" "har gjort galna grejer" och vi ba wow cool, 0% imponerade. och han verkligen raggar som faaaan och jag ba nope. men iaf så dem ba "vi ska på krogen vill ni med?" och vi ba nope pga vem vill på krogen i en by m. en låtsasgangster

ksk går 2h så kommer dem tillbaka och pratar om någon dem bråkade med på krogen och att dem skulle åka och leta reda på honom, vi ba wow fortf. ej imponerade alls. en stund senare kommer snubbarna (två st + låtsasgangstern) in igen med låtsasgangstern i armarna som är full i blod liksom. vi ba vad har hänt??? då säger dem att snubben från krogen slagit sönder ett fönster och knivhuggit låtsasgangstern i axeln. vi ba omg??? hämtar handduk och stoppar blodet fort liksom. vi ville ju ringa snuten pga uppenbara anledningar, min kompis ville liksom inte ha en blodig, knivhuggen snubbe i sin lägenhet. snubbarna han va med sprang ju runt i panik för dem hade ju lämnat låtsasgangstern själv i en av deras lägenheter och detta hade hänt på typ 20 min. så dem ba drar och lämnar honom med oss???

går typ 5 min av att han vill ligga i mitt knä och jag ska typ ta hand om honom och med min sociala kompetens jag ba "alltså har imovane om du vill ha lol" *klapp på huvudet* typ. sen kommer hans kompisar tillbaka med EN FUCKING MACHETE???? vi ba lol va?????? dem ba vi ska plocka den jäveln. kan ni liksom tänka er 2st volvoraggare med machete och ska "plocka" en snubbe. sprang runt som galningar och hotade honom osv. gick ba dit och tog den och ba nope ingen kmr plocka ngn med en machete ikväll och la den i min kompis garderob

satt liksom och försökte få honom att ringa polis och söka läkare pga behövde sys. och han ba nej jag har inte tid, ska åka hundsläde med säpo osv imorgon. vi ba jajajajaaaa. tillslut ringde dem, blev ett jävla pådrag och han följde med dem osv. vi satt liksom i hennes lägenhet och ba vad hände nyss??

och som att detta ej var liksom konstigt nog, så ringer min kompis några veckor senare och ba du vet den kvällen, ja han blev aldrig knivhuggen av ngn. jag ba vänta va??? snubben fucking slog in sin kompis ruta och knivhögg sig själv för att typ spela offer framför oss för att haffa? :)))) (hur många kan säga att ngn knivhuggit sig sj för att haffa en, idk inte många iaf) skrek typ rakt ut???? hon berättade då att han gjort liknande igen pga han bröt sig in i min kompis lägenhet och snodde hennes mediciner och ba "det va några snubbar som kom, jag försökte stoppa dem, men dem skar mig" så hade han skurit sig sj med en kniv??? frisk kille :)))


Logga in för att kommentera
momfriend Tjej, 25 år

denna berättelse har ALLT

prinsessan Tjej, 24 år

Japp!!! Den har verkligen det, lite twistar, lite allt möjligt

ledsnalina Tjej, 25 år

Wow älskar

prinsessan Tjej, 24 år

HHAHAHA same så sjukt att det är kul

molly Tjej, 28 år

ok topp 1 sjukaste jag hört

prinsessan Tjej, 24 år

Japp, så mkt som hände?? Machete, twisten i slutet. Allt.

YouSlothy Tjej, 21 år

HAHA VAFAN

prinsessan Tjej, 24 år

precis så ja