devushkas bloggTjej, 26 år. Är offline och var senast aktiv: Idag 00:58

devushka

Senaste inläggen

rip
11 augusti kl. 00:51
dålig hundmatte
10 augusti kl. 04:01
åkes blogg (mellanslag) inlägg 313
8 augusti kl. 20:47
åkes blogg
7 augusti kl. 22:28
tw skrämmande sanning
2 augusti kl. 17:26
åke e inte bortskämd
29 juli kl. 14:10
rip emocore
27 juli kl. 00:59
höll på att bli mördare idag
22 juli kl. 00:07
blev polare med en anka
19 juli kl. 03:46
katti
17 juli kl. 22:59
Visa alla

tw våldtäkt på barn

mmhhh måste skriva av mig. allt alla pratar om där jag bor e att en 9årig tjej blivit grovt våldtagen och strypt medvetslös av en pojke under 15. varje gång en läser tidningen eller sociala medier så står det överallt. pojken det gäller e alltså förståndshandikappad/utvecklingsstörd idk vilket ord en ska använda men ja. läser en på flashback sitter alltså vuxna människor och säger att de ska döda honom om de får tag på honom?? problemet här för mig e att det är samma vuxna människor som försvarar sina vänner och söner när de begått samma brott??? men när det handlar om en utländsk pojke 12år som är förståndshandikappad då ska han dö??

brottet i sig är så hemskt att jag kan inte ens beskriva det med ord. pojken har visat varningstecken på sånt här tidigare och skolan har larmat, men ingenting har hänt. jag försvarar inte gärningsmannen(pojken) eller brottet han begått, men någonstans när en läser att det är en 12årig pojke som är förståndshandikappad så tänker jag direkt att han kanske inte förstår vad han har gjort, varför det är fel eller liknande, något som socialen och skolan borde satt resurser i första gången han visat varningstecken. systemet har uppenbarligen svikit brottsoffret och ev. andra offer genom att inte ge pojken den hjälp han behövt.

hmmm jaaa alltså hade aldrig resonerat likadant om det var en 12årig pojke utan utvecklingsstörning, men folk verkar inte resonera alls som jag??? vuxna människor delar bilder på honom på facebook och tycker det är helt okej?? jag är all for att döda sina våldtäktsmän, men kan inte resonera likadant när det handlar om någon som kanske inte ens vet rätt och fel. och tycker absolut inte det är rätt att visa tusentals människor bild på pojken som uppenbarligen behöver hjälp, inte bli uthängd på sociala medier.

idk tycker någonstans att sådana här fall ska tas hand om professionella som kan göra en bedömning av pojkens medvetenhet till brottet innan folk börjar gå på gärningsmannen och blir lite illamående av alla vuxna människor som inte ser att det inte är svart på vitt att pojken förstått rätt och fel på samma sätt som en vanlig 12åring. och dessutom använder detta fall politiskt och skickar bilder på honom och uppmanar folk till att rösta höger.

jag hatar människor :)


Logga in för att kommentera
KarlOskar Tjej, 27 år

Fy fan vad hemskt på alla sätt och vis. Just när det gäller intellektuella funktionsnedsättningar så är det ju som du skrivet otroligt svårt att skilja mellan rätt och fel etc. Inte för att försvara men det är en förklaring. Sen om man ska va krass så kan det finnas andra outredda diagnoser och/eller trauman som gjort att detta skedde. Dessutom så handlar det ju fortf om ett barn!

Helt jävla fruktansvärt o tragiskt på alla sätt men tror precis som du, att hade pojken fått rätt insatser och resurser från vården, skolan och socialen så hade detta inte behövt ske. Fy fan vad tragiskt.

devushka Tjej, 26 år

precis. sjukt svårt fall pga alla detaljer och blir så arg över hur vuxna människor beter sig mot pojken

Shitpost 25 år

Saknar ord för detta fortfarande

devushka Tjej, 26 år

japp finns så mkt men samtidigt inget att säga??

Veprawr Kille, 25 år

Håller helt med dig faktiskt. Beror på såklart vad för sorts utvecklingsstörning! Man ska försöka få pojken att inse vad han har gjort var fel och liknande och se hur han tar det. Visar han att han inte riktigt bryr sig eller inte känner nån skuld över det eller ens verkar förvirrad över det då ja döda ungen men annars känner jag att har ungen en actual utvecklingsstörning och inte förstår/förstod vad han gjorde så bör han iaf läggas in och hållas koll på under nått år eller 2 för att få ordentligt hjälp.

devushka Tjej, 26 år

japp exakt. hobbyaktivister på flashback kan ju omöjligen veta vad denna kille har för problem i sin utvecklingsstörning. och att sitta och posta bilder på honom överallt gör ingenting bättre alls. tvivlar på att socialen eller skolan kan komma undan med att göra något nu liksom. tjejen kommer få sin rättvisa, men inte såhär, absolut inte såhär.