YourFavoriteEmos blogg
Kille, 34 år. Bor i Borås, Västra Götalands län. Är offline

Senaste inläggen
Vart är jag?30 november 2013 kl. 20:24
Äventyr 623
7 augusti 2013 kl. 11:24
Äventyr 223
1 augusti 2013 kl. 21:57
Äventyr nr 132
25 juli 2013 kl. 22:57
Äventyr 32
13 juli 2013 kl. 21:31
Äventyr 4
12 juli 2013 kl. 14:41
äventyr 2
10 juli 2013 kl. 23:44
Äventyr
8 juli 2013 kl. 13:18
Hmmmmms?
4 juli 2013 kl. 00:30
.
3 april 2013 kl. 01:22
Visa alla
Fakta
Riktigt namn: Martin Civilstatus: UpptagenLäggning: Straight
Intresse: Äta
Bor: Kartong
Politik: Pirat
Dricker: Juice
Musikstil: Jazz
Klädstil: Sune
Medlem sedan: 2009-02-10
Frukost med YourFavoriteEmo
Jag älskar frukost så idag vill jag visa något som man kan göra som är super lätt, men innan man börjar dra fram stekpannor och stöka till så börjar man alltid helg dagarna med en sup, varför?
jo för att dämpa dom smärtor som livet ger dig så gör det nu. (är ni inte tillräckligt gamla för att dricka så går det bra med oboy.)
Som ni ser börjar jag jag med en Vodka shot, fina grejer! ;)
Efter det så drar vi fram en skärbräda och den vassaste kniven vi hittar. Sen börjar vi skära en paprika och en tomat skiva, sist tar vi fram ett ägg.
Kolla på bilden om ni redan är förrvirrade.
Nu drar vi fram en stekpanna och vrider upp värmen på spisen till högre en högsta, det finns en säkerhetsspärr under spisen så pilla bort den med den vassa kniven för vi vill ha det väldigt varmt.
Efter spisen har börjat ge ifrån sig ett konstigt läte så är vi redo för nästa steg.
Släng i en smörklick, sprutsmör eller olja i stekpannan. Själv tar jag en smörklick.
Efter smörklicken (i mitt fall) smält så lägger vi på paprikan och sen knäcker vi ägget med omsorg, om inte det går och ägget jäklas så använd en hammare.
Nu lägger vi i lite av äggvitan och sen i med tomaten och sist resten av ägget, försök inte att förstöra äggulan.
Trivia:
Är tomat en frukt eller en grönsak?
Svar: Tomat är ett bär.
Nu väntar vi tålmodigt tills ägget har blivit färdigt och inte längre är genomskinligt, alltså helt vit.
Sen slänger vi upp den på ett fat, kryddar med salt och peppar (om man vill) och lägger på något grönt (igen om man vill)
Om det ser någorlunda ut som det gör på bilden under så gratis ni har lyckats! :)