SoptunnebarnKille, 41 år. Bor i Östersund, Jämtlands län. Är offline och var senast aktiv: Igår 23:32

Soptunnebarn

Fakta

Riktigt namn: Peter Civilstatus: Singel
Läggning: Straight
Intresse: Spel
Bor: Själv
Politik: Anti-allt
Dricker: Diverse
Musikstil: Punkrock
Klädstil: Inte valt
Medlem sedan: 2016-09-25

Event

Soptunnebarn har inte lagt till några event än.

Jag är MYCKET snällare än jag ser ut!!

Spelar mycket spel då det är ett stort intresse hos mig och min son: Heter som oftast Soptunnebarn (Spelar på Xbox series X, PS4, PS5, PSVR, Switch och ytterst lite PC) Förtillfället försöker jag ta mig igenom Assassin's Creed Valhalla som är ett fantastiskt spel (dock Inte ens nära lika bra som Ghost of Tsushima eller The last of us 1 & 2) Nästa spel att ge sig på efter Valhalla blir något av Cyberpunk 2077, Immortals Fenyx Rising, The Pathless, Spiderman 2 som alla ligger på hyllan här hemma och väntar :) Jag spelar mest på PS5 då jag tycker de gör överlägset bäst exklusiva spel, medans sonen spelar mest på Xbox där han har sina kompisar och så fantastiska game pass, såklart! Spelar jag multiplayer så är det mest Battlefield och outriders som gäller! :) Det mest efterlängtade spelet under 2021 är för mig Ratchet and Clank 2 (Rift Apart), 1an var magisk, längtar även efter spelet Stray (kattnörd som man är), spelet Riders Republic är ett annat spel som ska bli fett skoj när det väl släpps och som är en typ uppföljare till fantastiska spelet Steep, ska även bli jävligt kul att lira Microsoft Flight Simulator på Xbox Series X när det väl släpps nu till sommaren, har testat det på vår speldator men är mer hemma med kontrollerna på konsoler. Hade även en viss längtan efter att kliva in i Harry Potter världen i kommande spelet Hogwarts Legacy under år 2021 men det framflyttades tyvärr till år 2022 pga skit pandemin. Sonen längtar mest efter Hitman 3. Jag och sonen kör även en hel del bilspel med ratt (Trueforce G923) till vårt nya Xbox, vilket jag tycker är kul! Forza Horizon 4, F1 2020, Dirt Rally 2.0 och Wreckfest är mina favorit spel just nu i denna genre.
Övrigt så gillar jag att kolla mycket på filmer (INTE komedier) och serier (INTE komedier) på alla möjliga Streamingtjänster :)

Instagram: Soptunnebarn (ta gärna en titt där, du får en bättre bild av mig och mitt liv där, skriv gärna sen om du vill!) 
Lägg gärna till och/eller Följ mig gärna (och varför inte bli vän med mig här?) Jag bits inte, lovar! är en sån där knasig genomsnäll person! Roligt med nya kontakter, på äldre dar är det svårare att träffa nytt folk har jag märkt, vilket är trist, så våga lära känna mig :)

Har jag råkat besöka dig en sådär en miljon ggr så är det antingen för att du ev ser väldigt bra ut men mest troligt är det för jag glömmer bort vilka jag besökt då jag är en virrhöna haha så har jag råkat besöka dig flera ggr hoppas du tar det som något positivt :)

Psst: Vill du veta mer skriv gärna en rad, då bli jag glad :)

Har även bott i Göteborg, saknar Göteborg :)

Måste bara dela denna video! En av mina kusiner jobbar till vardags med att utveckla drönare, i denna video filmade han över vår släkts gemensamma stuga (på pappas sida) i Långsele när han besökte platsen här i dagarna som var (25/6-20). Filmat över stugan, över den fina spegelblanka Faxälven, över den underbara naturen som omsluter stugan och över det vackra området runt om kring i stort ur ett fränt drönarperspektiv. Bilder säger mer än 1000 ord sägs det, och kan ärligt inte beskriva det bättre än såhär! Fantastiska Långsele.
Psst: Titta gärna på videon i Horisontellt läge på telefonen/surfplattan och välj HD/4K-upplösning om möjligt!
Https://youtu.be/_jTHkm3_vv8

Soptunnebarns gästbok

Logga in för att skriva.


Banan_Ove 32 år

Jag hörde talas om bikecamping för några månader sen bara ^^ men ja segt med vintern, börjar typ redan bli höst/vinterdeppig :/

Banan_Ove 32 år

Gött ^^ ja kan förstå det :c

Jag åkte ut med 2 kompisar och mina 2 hundar ^^ de är erfarna campare medans det var min första gång ^^
Varit sugen på att testa vanlife eller bikecamping så ville prova lite med folk jag känner innan man eventuellt ger sig ut på egen hand ^^
Har i princip allt jag behöver för att kunna dra ut :)
Jag sov i tält då men tänker testa på hammock (med myggnät och tarp) nästa gång ^^

Banan_Ove 32 år

Hahaha herregud nej jag orkar inte äta sådär mycket xD
Ja men det är gött ^^ inte ätit ute så på ett tag, senast var i somras då jag campade en natt i skogen ^^

Mysigt ju ^^

Banan_Ove 32 år

Haha känner en som lätt skulle kunnat äta det där själv och fortfarande vilja ha mer XD ser gott ut iaf

GamerGabster Tjej, 23 år

Hello du ser redan assnäll ut så tycker inte du behöver skriva att du e snällare än du ser ut bc de med många tatueringar e de bästa människorna ok puss o kram ha en bra dag!

Visa alla inlägg