Socker

 Premium

Tjej, 26 år. Bor i Lidköping, Västra Götalands län. Är online nu.
Welcome to space.

~ Alien ~ Good Vibes ~ Äventyr ~ Adhd ~ Rymdhippie ~ Psychonaut ~ Stargazing ~ Meditation ~

Du hittar på hela universum. Du är det enda som existerar.
- Solipsism, filosofisk term (av latinets solus ipse = ensamt själv)

Sockers gästbok

Logga in för att skriva.


Chromosome Kille, 21 år

Det hade jag aldrig någonsin gjort!! det är faktiskt väldigt gott. Hahah jo, jag lagar det varje gång och dränker det i ketchup.. Voalá!
Var inte Max öppet då? det är typ 10x godare än donken. Fast rätt mycket dyrare också. Försöker du vara nyttig i världens onyttigaste restaurangkedja, how dare you?!?1+1 fast den är väl ändå rätt god för att vara... fisk. Have fun in Skövde :-)))
Vilka är dina favoriter? :DDD

hackerman Kille, 20 år

nämen tack!!!!! du är då söt som socker!!

Pastelwhore Tjej, 24 år

Hahahaa, men gull !! Man kan inte göra kanji eller japanska tecken över lag heller. :(( Och ja, det är mysigt förutom fjortisarna framför oss som precis hällde vin över halva min Hello Kitty filt. :(

Angående ett inlägg
Chromosome Kille, 21 år

Tror jag lyckades svara på allt, men läste inte igenom texten :sss prepare for stavfel n shit.
HEJ FÖRRESTEN

Chromosome Kille, 21 år

Åh, vilken intressant kombination! förstår att han är söt, hehe ;)
Haha men gud, det är så himla standard för iranier att ha massor av godsaker hemma! jag åt en maaassor av det hemma när jag var liten för vi i princip alltid hade det. När jag var i Iran var det otroligt mycket sånt och god MAT, det är typ det enda man gör där, man äter.
Okej, dåså. Jag trodde du gjorde det med flit, hehe. We good! :$
Du har väldigt bra smak som gillar min musik måste jag säga //självgod som fan.
That makes me very happy, hihi. Är jag verkligen det? du är så himla charmig! <3 Du är också sjukt underhållande. Jag ska se till att kosmos ger mig en redig örfil så jag genast kan berätta om mitt eländet som omringade min värld den dagen. Du är inte hemsk, du är grymt bra.
Blev sugen på det igen, haha. Men idag blir det makaroner och köttbullar.. a lazy persons meal ::-))))) har inte heller oliver, får lida med dig idag.
Var det inte jättekallt?! är glad att du hade en så bra dag. Har inte tagit mitt första dopp än, är inte så mycket för att bada. Du har väl fortfarande tid? Kör pååå
Har

Visa alla inlägg