SimmeLures bloggKille, 34 år. Bor i Arvika, Värmlands län. Är offline och var senast aktiv: Idag 11:31

SimmeLures

Senaste inläggen

Chill
28 januari kl. 20:53
Inkompetenta människor
26 januari kl. 15:06
Tjoho!
25 januari kl. 18:51
Hjälp
22 januari kl. 13:39
Det tar sig.
20 januari kl. 22:52
farmen
18 januari kl. 10:13
Tja Lördag!
14 januari kl. 12:42
Hur gör man?
10 januari kl. 14:34
Snake Pit Poetry
4 januari kl. 15:13
Gött nytt år!
31 december 2022 kl. 16:46
Visa alla

Fakta

Riktigt namn: Simon Civilstatus: Inte valt
Läggning: Straight
Intresse: Fiske
Bor: Själv
Politik: Höger
Dricker: Öl
Musikstil: Rock
Klädstil: Skate
Medlem sedan: 2020-06-04

Event

SimmeLures har inte lagt till några event än.

Chill

Har haft en ganska chill dag idag trotts att jag varit lite bakis. Umgåtts lite med grannen som bor under mig. Fick låna en spolmuff till utombordare när det är dags att testa och serva den. Vi satt också och snacka bra länge om allt möjligt. Så kul när man har en bra relation till sina grannar å man faktiskt umgås med varandra :)
Annars har jag inte gjort så mycket, va och handlade och bakade lite bröd nu på kvällskvisten och pimplat lite bärs i vanlig ordning.Inkompetenta människor

Herregud vilka inkompetenta människor det finns. I höstas va jag på psykiatrin och skulle träffa en läkare för att få körkortstillstånd pga att jag har Adhd.
Funderar på om jag ska dra den korta eller långa versionen.
När jag va liten och gick i skolan så hatade jag skolan och kunde inte sitta still osv pga Adhd.
Idag har jag inga problem alls med det för har man tur kan man typ växa ifrån det och det kan gå över till Add ist, vilket har hänt med mig.
Jag är bara hyper i hjärnan nu för tiden och hjärnan håller fan aldrig käften haha.
Men iaf, för att jag inte hade någon motivation till skolan osv så satte dom mig i en obsklass som va lugnare. Men för att få komma in i den klassen som behövde man en autism diagnos och utan mitt vetande så förfalskade bup att jag hade autism för att jag skulle komma in i den klassen. ''Jävla fittor''
För jag har fått så mycket problem av den förfalskningen. Som tex nu med körkort.

Fick reda på i vuxen ålder att dom hade gjort så.
På arbetsförmedlingen när jag bodde i Göteborg fick jag frågan om autism och jag fattade inte va dom pratade om för att jag inte har det.
Ringde upp min morsa efteråt och då berättade hon för mig att bup hade förfalskat.

Men iaf nu tillbaka till körkortet.
Behövde ett läkarintyg om att jag är en fungerande människa pga den falska diagnosen.
När jag satt i väntrummet och skulle träffa den läkaren så va hon över en halvtimme försenad. När hon väl kom och släppte in mig så va hennes rum totalt kaos, det va skitigt, ena fåtöljen va fylld med hennes smutstvätt, på skrivbordet va det fullt med skräp och cola flaskor, mitt på golvet stod en soptunna. Hon va extremt nedlåtande mot mig hela tiden och tittade inte på mig en enda gång under hela mötet.
Hon hade lappen om att jag behövde ett läkarutlåtande framför sig. Det stod att utlåtandet inte får vara mer än 3 månader gammalt när det skickas in.
Hon fattade ingenting och trodde att man måste vänta tre månader får att ge ut utlåtandet och jag förklarade om och om igen att hon kan ge ut det när som helst bara det inte skickas in 3 månader efter. Men istället dumförklarar hon mig fast att det är hon som har fel och är puckad.
Nu idag hade det gått 3 månader och jag hade en telefon tid med henne en spcifik tid. Och nästan en timme sent ringer hon äntligen. Men hon vet inte varför hon ringer? och jag bara.... MEEEEN UUH! Va är detta för människa egentligen tänker jag?
Men jag va trevlig och berättade igen att jag behöver ett läkarutlåtande. Nu skulle hon fixa det iaf så jag kan börja övningsköra.
Men JÄVLAR vilken inkompetent människa asså. Såna som hon ska fan inte ha såna jobb alltså. Hon borde fan vara en sån som går längs vägkanten och plockar skräp i en gul väst eller något. Men hon hade förmodligen inte ens klarat av det......Tjoho!

Fick pengar idag så jag har äntligen shoppat lite. Beställde en ny skäggtrimmer då min gamla är på sista refrängen.
Sen drog jag ner på stan. Köpte några filtar och sen drog jag till djuraffären och systembolaget.
Tänkte att jag skulle köpa någon stor spretig rot och fästa växter på till mitt akvarium men hittade ingen bra + att det va snordyrt så åker till Karlstad eller Challa någon dag fram på ist..

Jag och några kompisar har en gemensam fiskechatt på Messenger och en av polarna frågade ifall någon av oss skulle till Sportfiskemässan i år.
Det är i Stockholm i Mars. Jag har ju velat åka dit i flera år men det har aldrig blivit av. Jag följer ju alltid alla filmer och produktnyheter och sånt från mässan varje år så hade varit svin kul att faktiskt åka dit och hänga med alla andra och träffa folk man inte vanligtvis träffar. Det har ju inte varit någon fysisk mässa nu under Corona så det lär vara hur mycket folk som helst.
Tror inte det finns mer nördiga folk är sportfiskare när det kommer till prylar. EN SÅN JÄVLA MATRIALSPORT så ni fattar inte! iaf bland oss som lever och andas sportfiske.
Så blir nog att vi bilar ner och delar bensinpengar.

Vad ska jag skriva mer då? Kan nämna att jag idag va så nyttig att det blev chips och starköl till middag haha!Hjälp

Asså hatar när jag ska hålla på och vela och ha beslutsångest. Ska köpa några mysiga filtar till båten men kan inte bestämma vilka jag ska köpa. HJÄLP!
Det tar sig.

Asså det här året har jag skrivit så sjukt många bra låttexter och jag har verkligen utvecklats och gått utanför min vanliga comfort zone.
Ikväll när jag satt och drack lite bärs och lyssnade på musik i soffan så poppade det bara upp en låt idé som jag började skriva lite smått på i telefonen. Sen gick det några timmar och jag satte mig vid datorn och fortsatte skriva och fick ihop en hel låt och jag blev riktigt nöjd. Blir så stolt över mig själv.farmen

Asså årets Farmen är lite kul ändå! Vad tycker ni?

Hur gör man?

Hur gör man för att lägga till flera bilder än en i ett blogginlägg här på EC?

Gött nytt år!

Ja Gött nytt år på er allesammans! Blir en lugn nyår för mig. Blir bjuden på florens mexikanska dip men ska ta med hem och vara hemma med katten vid tolvslaget för att hon blir så rädd när det smäller! Så ska nog vara så gubbig och dricka en finöl kolla på tv och gå och lägga mig innan tolv.
#harrägötthäj!