SEIKEs bloggKille, 29 år. Är offline och var senast aktiv: Igår 09:28

SEIKE

Senaste inläggen

Jaha
Igår 08:17
Ayayyy
20 november kl. 06:29
Hur FAN
9 november kl. 03:54
Ändå
5 november kl. 08:25
Island
2 november kl. 15:34
Dagens tips
5 oktober kl. 01:30
Nej men hörni
27 september kl. 05:09
Ouff
26 september kl. 08:06
Läser ni?
22 september kl. 03:36
Asså.. CW kräks
21 september kl. 06:50
Visa alla

verklighetsfrånvänt

Sa upp kontakten med en snubbe som är så extremt avskydd av alla som någonsin har haft något med honom att göra att verkligen ingen vill ha någon kontakt med honom, och så får jag höra av en som tyvärr _tvingas_ ha kontakt med honom för att hen inte har så mycket val (behöver inte gå in på varför pga för uppenbart vem det är då) att den här hatade personen tror att det är JAG som fått alla att hata honom.....
The level of delusion där.

Newsflash dude, eftersom jag vet att du läser den här bloggen, så är det tvärt om - jag tog bort dig överallt när jag, från andra, fick veta hur sjukt du behandlat dem. Och när jag gjorde det så vågade fler och fler träda fram och berätta saker som bara blev sjukare och sjukare ju mer jag fick veta.
Att ALLA du haft kontakt med fullkomligt avskyr dig är för att du har varit avskyvärd, och du har enbart dig själv att skylla där. Jag har literally NOLL med det att göra, så sluta skyffla över ansvaret på någon annan än dig själv. Tvärt om så var ju jag tyvärr en som försvarade dig alldeles för länge.

Dock lite smickrad att den här personen på fullaste allvar tror att jag har ett sådant enormt inflytande att jag lyckats påverka ALLA att tycka att han är det äckligaste som går i ett par skor. Fatta mäktig jag måste framstå när jag får cred för att ha vänt så mycket människor emot någon genom att.... manipulera dem? Människans genom åren absolut närmaste vänner har alltså blivit totalt hjärntvättade av mig, enligt honom :) Jag lär ju vara den mest inflytelserika människan på jorden som lyckats med detta, haha!

Men sen är det ju så med fullfjädrade psykopater... Det är aldrig hos dem själva som felet ligger, så jag förstår att han målat upp denna bild för att orka leva med sig själv.
Den enda som är manipulativ är den här personen. Jag själv blev ju påverkad av det här under en längre tid, även om jag inte direkt led utav det men andra blev utsatta för att jag inte kunde se vad som faktiskt hände.....

Ska bli härligt, den dagen när allt det som hänt kommer fram och totalt pulvriserar honom. Finns så mycket material som kommer droppa när som helst som kommer leda till att människan inte kan visa sitt tryne i något sammanhang någonsin, och det bästa är att det kommer komma ifrån alla de som blivit utsatta för det här aset och inte ifrån mig, då jag är skonad att enbart ha blivit utnyttjad till en så mild grad att det inte påverkat mig direkt - utom att jag skäms extremt mycket över att ha bidragit till att hans sjukheter har fått fortgå. Han fick trots allt tillgång till min plattform, vilket var hans mål och syfte, och det är något som jag absolut ångrar såhär i efterhand. Är ju på ett sätt medbrottsling för att jag inte tog avstånd vid första magkänslan, och det kommer jag alltid att behöva leva med.

Har alltid känt lite obehag kring cancel culture men nu kommer det bara vara ett sätt att rädda alla potentiella nya offer från den här vidriga individen, så jag ser fram emot det.
Njut så länge du kan, för det är sista tiden du kan fortsätta så som du gjort, som att ingenting hänt och alla dina offer enbart är trappsteg som du behövt klampa på för att ta dig någonstans.

Gör man så mycket på andras bekostnad så får man igen tusen gånger om. Det kommer du att få lära dig den hårda vägen.


Logga in för att kommentera
Aiko_dark_princess Tjej, 21 år

Asså när jag läste detta så tänkte jag på en kompis grupp jag var med i som manipulera mig och hacka på mig hela tiden fram tills jag sa ifrån. Pratar inte med nån av dem idag

Mizu 24 år

Känns så dumt att fråga i kommentar, men är det någon jag kommit i kontakt med i din vetskap? Med tanke på hur vi varit i typ samma kretsar under många år och jag är blind för idioti så vill man veta. Heh

pandi Tjej, 24 år

vem e psykopaten

SEIKE Kille, 29 år

Lär komma fram rätt snart haha

vardelos Tjej, 26 år

Känner igen

SEIKE Kille, 29 år

Finns ju tyvärr lite för mycket sådana människor i den här världen, men de slutar oftast väldigt ensamma.