Rikky_Rottens bloggKille, 52 år. Bor i Huddinge, Stockholms län. Är offline och var senast aktiv: Idag 07:57

Rikky_Rotten

Senaste inläggen

Prioritera
Igår 14:36
Hotter than hell
28 juni kl. 14:57
Manifest
27 juni kl. 14:54
Både ytlig och innerlig
25 juni kl. 16:50
Kroppsångest
25 juni kl. 10:17
God lugn midsommar
24 juni kl. 21:02
Så...
24 juni kl. 10:28
Det vore skönt om
23 juni kl. 18:41
Sommarlov
23 juni kl. 16:01
Jawohl
22 juni kl. 17:59
Visa alla

Fakta

Civilstatus: Letar
Läggning: Straight
Intresse: Kreativitet
Bor: Själv
Politik: Röd
Dricker: Alkohol
Musikstil: Synth
Klädstil: Goth
Medlem sedan: 2022-05-12

Event

Rikky_Rotten har inte lagt till några event än.

Vänner (0)

Rikky_Rotten har inga vänner än. Bli första?

Gammal & ensam

Det känns inget vidare att bli äldre, speciellt då jag tappat mitt tidigare umgänge och i princip försöker finna nya vänner.
Det blir svårare och svårare för varje år som går. Jag känner att jag börjar tappa intresset för livet.

Jag upptäckte igår morse att jag i november 2019 tydligen köpte två biljetter till Kiss, som skulle ha spelat i juni 2020.
Pga corona så flyttades spelningen fram först till 2021 och sedan till 2022. Biljetten låg i bokhyllan och jag tänkte inte mer på det förrän igår morse när jag skulle kolla upp platsen jag skulle sitta på. Såg då att jag hade två biljetter och bara "oj men då borde jag bjuda med någon". Frågade min favorit på jobbet först, men hon kunde inte. Frågade en annan f d jobbkamrat men han hade också andra planer. En tredje f d arbetskamrat var för dålig för att orka och den fjärde jag frågade svarade inte förrän inatt när allt var över och jag låg och sov. Jag gick själv och satt och försökte njuta av showen, men det blir alltid lite tristare, inte lika mycket party, mer som att sitta hemma och titta på TV typ.

Förr var det lättare för mig att få kontakt med folk genom internet och sedan träffa dem IRL och bli vänner/bekanta, ibland tände det till och man blev partners.
Nu är det enstaka personer som jag bara byter någon mening med. Ingen tjej som visar intresse. Jag har blivit för gammal.

Tror jag hamnat i en svår ålder där man förväntas ha fixat allt här i livet, partner, familj, bra boende, sommarstuga och ett bra jobb och en givande fritid med goda vänner omkring. Jag har bara en okej hyreslägenhet i en förort till Stockholm, resten är inte som det borde vara.

Om jag skulle dö nu skulle det åtminstone vara ett problem mindre ur världen.


Logga in för att kommentera