PirayanKille, 26 år. Bor i Hovmantorp, Kronobergs län. Är offline

Pirayan

Fakta

Riktigt namn: saftkalas Civilstatus: Gift
Läggning: Bisexuell
Intresse: Hästar
Bor: Med någon
Politik: Kommunist
Dricker: Glögg
Musikstil: Jazz
Klädstil: Galen
Medlem sedan: 2010-07-13

Event

Pirayan har inte lagt till några event än.

Pirayan har inte skrivit något här ännu

Pirayans gästbok

Logga in för att skriva.


eIIy Tjej, 28 år

Du älskar mig

KarlOskar Tjej, 27 år

Riktigt ballt! Tror det måste vara the original hipster camera faktiskt.
RIKTIGT jobbig att få till ljuset med dock. Måste vara exakt på sekunden. Assvårt. Och fotopappret måste vara precis bakom hålet. Klarar mig med vanliga analoga kameror faktiskt! (eller digitala, om jag slipper redigera skiten sen.)

Creaturee Tjej, 25 år

okii, ja men of course! skickar numret i pm :)

Creaturee Tjej, 25 år

*totally just google-translated that* hehe, nej kunde dom tre första orden faktiskt, WOHO fett bra man är...... men åh va coolt! jag är halvtysk men kan inte ett dugg tyska typ, as you might have noticed!

KarlOskar Tjej, 27 år

Ska försöka så gott det går, men det är en kamera (typ så såg den ut) som man använde redan på 1800-talet. I den burken så har man lagt ett fotopapper, precis bakom den svarta fyrkantstejpen. Och under tejpen så finns det ett liiiitet hål, typ som en tunn nål. Det är viktigt att burken är återförsluten riktigt. Sen springer man bara ut, tar bort tejpen framför det motiv man vill ta kort på i ca... 30 sekunder, och därefter sätter du tillbaka tejpen FORT så bilden ej förstörs, sen går du in i ett mörkerrum och framkallar den som analoga bilder. Dock så är det bara ett negativ man får fram. Men still. Pretty awesome.

Angående en bild
Visa alla inlägg