Ostronpenis blogg



Kille, 29 år. Bor i Göteborg, Västra Götalands län. Är offline

Ostronpenis

Senaste inläggen

Drama?
30 december 2015 kl. 14:37
Som snus för öronen
24 november 2015 kl. 01:02
Jahopp först på plats vid en villa brand :/
21 november 2015 kl. 03:28
Yo OCH VAFAN BARA YO ÄR TYDLIGEN INTE EN TITEL
16 september 2015 kl. 13:10
Brist på sysselsättning, hångla med snus
24 augusti 2015 kl. 12:11
Förstöra för sig själv
22 augusti 2015 kl. 21:58
VARFÖR INTE KÖRA EN TILL NÄR MAN HÅLLER PÅ
19 augusti 2015 kl. 20:52
.________.
19 augusti 2015 kl. 00:04
Cah?
26 juli 2015 kl. 17:13
Fucking grejer man gör i sömnen som suger dase
3 april 2015 kl. 10:47
Visa alla

Fakta

Riktigt namn: Joakim Civilstatus: Inte valt
Läggning: Bisexuell
Intresse: Spel
Bor: I skogen
Politik: Inte valt
Dricker: Glögg
Musikstil: Death metal
Klädstil: Blandat
Medlem sedan: 2014-10-09

Snart e det dags!

Heat oven to 350 degrees F.

In a small bowl, dissolve yeast in warm water and set aside. In a large bowl mix milk, sugar, melted butter, salt and egg. Add 2 cups of flour and mix until smooth. Add yeast mixture. Mix in remaining flour until dough is easy to handle. Knead dough on lightly floured surface for 5 to 10 minutes. Place in well-greased bowl, cover and let rise until doubled in size, usually 1 to 1 1/2 hours.

When doubled in size, punch down dough. Roll out on a floured surface into a 15 by 9-inch rectangle. Spread melted butter all over dough. Mix sugar and cinnamon and sprinkle over buttered dough. Sprinkle with walnuts, pecans, or raisins if desired. Beginning at the 15-inch side, role up dough and pinch edge together to seal. Cut into 12 to 15 slices.

Coat the bottom of baking pan with butter and sprinkle with sugar. Place cinnamon roll slices close together in the pan and let rise until dough is doubled, about 45 minutes. Bake for about 30 minutes or until nicely browned.

Meanwhile, mix butter, powdered sugar, and vanilla. Add hot water 1 tablespoon at a time until the glaze reaches desired consistency. Spread over slightly cooled rolls.

Read more at: http://www.foodnetwork.com/recipes/paula-deen/cinnamon-rolls-recipe.html?oc=linkback


Logga in för att kommentera