Nihilum32 år. Bor i Norrköping, Östergötlands län. Är offline och var senast aktiv: Idag 12:06

Nihilum

Fakta

Riktigt namn: Ash Civilstatus: Ensam
Läggning: Bisexuell
Intresse: Kreativitet
Bor: Kartong
Politik: Feminist
Dricker: Whisky
Musikstil: Metal
Klädstil: Hårdrock
Medlem sedan: 2013-09-03

Hej, jag heter Ash och sysslar just nu främst med musik och fotograferande. Jag har en enkel ministudio hemma och jobbar hyfsat aktivt på vad jag hoppas kan bli min första EP. Bortsett från att sitta med gitarren i knät så är jag också förtjust i att plocka upp kameran då och då. Jag brukar inte ha något speciellt motiv i åtanke utan promenerar mest och ser om jag stöter på något som jag finner intressant nog att fota.

Skrivandet är ett annat stort intresse även om det ligger lite på is just nu. Jag har en halvfärdig roman och en massa med poesi och kortare berättelser (också dom ofta halvfärdiga). Jag sysslade med att blogga ett tag men det var nog inget för mig.

Jag vill verkligen ta min musik till nästa steg så om du tycker att det verkar vara intressant så skicka ett meddelande! Jag ser alltid fram emot att prata med nya människor!

Nihilums gästbok

Logga in för att skriva.


Tigerluffs 26 år

Poison xD

Angående en bild
Bluuni Tjej, 28 år

Awesome :)

Xenakrigarsessan Tjej, 30 år

Ja,jag tyckte att den nya låten samt musikvideon var fet? gillar crawling också, men just låten saturated soul har en personlig mening för mig,så jag gjorde en tatuering av en del av den låttexten

Xenakrigarsessan Tjej, 30 år

Vad tycker du om imminence nya låt/musikvideo?

grtr 22 år

såg det! är tveksam på om den kommer vara nice med tanke på hur dålig junji ito collection var :/

Visa alla inlägg