KatamarisTjej, 24 år. Bor i Skåne län. Är offline och var senast aktiv: 20 maj kl. 23:27

Katamaris

Fakta

Riktigt namn: Hanna Civilstatus: Singel
Läggning: Bisexuell
Intresse: Spel
Bor: Kartong
Politik: Inte valt
Dricker: O´boy
Musikstil: Synth
Klädstil: Blandat
Medlem sedan: 2018-11-29

Event

Katamaris har inte lagt till några event än.

Mitt liv: tv-spel, katter, elektronisk musik, museum, tecknat och en avsaknad av förmågan att kunna presentera mig själv på ett spännande sätt.

Katamaris gästbok

Logga in för att skriva.


Muppen Kille, 32 år

godkväll :D

Bepmup Kille, 35 år

Mina brukar mer ligga runt mig när jag sover, en av bröderna gillar att krama min arm med bak och fram armar, så det är direkt inte våldsamma utan mer att de inte ser korrelationen med att jag ligger under täcket men nu är det mer att de förstår att de inte får hoppa ner på täcket när jag ligger där.

När de var unga och gjorde något dåligt så brukade jag lyfta dom i nackskinnet vilket är något katt mammor i generellt för när de beter sig dumt.

Jag tror han var rätt rädd och ovan att vara utomhus själv med billjud och så vidare så han vågade inte röra sig långt hemifrån, samt att han i sin natur är försiktigt så det är försåtligt.
När jag känner den paniken för mig själv kan jag in bromsa den men när det kommer till andra så kan jag lägga den åt sidan då jag måste vara bättre.
Jag hade inte heller velat släppa ut mina pojkar i en storstads miljö hade det varit mer på landet hade det varit en annan sak, drömer är jue att ha ett hus mer på landsbyggden där man har avskärmat en del med staket så de kan vara ute utan att vara i fara.
Hade det varit den andra katten så hade jag nog varit mer orolig då han är mer modig och dumdristig.

Jag har även ett ärr på näsan från min fasters hund då när jag var liten så kastade jag en boll till hunden vilket hunden inte förstog och bet till toppen av min näsa, ett år senare bet samma hund min bror i läppen. Det var en rottweiler och renrasiga hundar eller katter överlag kan ha en tendens att bli konstiga.

Jag ställde ut mat och vatten i en katt bur så han hade något att äta med. Tror han var borta i 4 dagar men när jag sov till den 5 dagen så hade jag en dröm om att jag skulle hitta honom vilket jag gjorde.

Har han haft några problem med att äta efter att få tanden utdragen?

Eftersom jag är gammal har jag även ett ärr uppe på höger armen från ett vaccin kommer dock inte ihåg from vilket det var xD

Bepmup Kille, 35 år

Tror det bara hänt 3 gånger de väckt mig våldsamt genom att hoppa ner från bokhyllan ner på mig xD genom att visa via ansikts utryck och inte klappat dom på ca 1 dag så har de lärt sig att inte hoppa ner på mig.
Jag var ute och gick jätte långt först för att hitta han och hade med mig en katt godis påse för att locka han men det var bara andra katter som kom fram till mig. mest troligen vågade han inte lämnat området jag bor i men gömde sig i buskarna även för mig fram tills jag hade med den andra katten som ledde mig till han.

Jag har fönster som är en hel pjäs, så man kan vända dom upp och ner för att få ett dra där uppe och ett drag ner till på fönstret vilket jag hade förra sommaren och då max katten som inte hade sprungit bort bestämde sig för att han skulle jaga någon insekt och fastna med en av sina tassar i vinkeln som skapades i över sidan av fönstret och fönster karmen, så jag vaknade av hans skrik och fick hjälpa han loss vilket han tackade mig genom att bita i mitt vänstra pekfinger. Hans tass hade då gått urled så vetrinären fick fixa det, jag så klart tyckte det var viktigare med min katt max så jag undvekt att kolla ut mitt eget finger och jag hade säkert tur med att det läkte bra ^^
Man kan typ se där han bet mig i fingret.
På tal om ärr så har jag ett dropp format ärr på mitt högra pekfinger från när jag var liten, min mor höll på att smälta socker till ett pepparkaks hus så började mina små syskon springa runt hennes ben och så stötte de till henne så en liten klick smält socker landade ovanför mitt pekfinger, vilkte ledde till att jag sprang till toan och kylde det i kallt vatten men har alltid haft ett ärr sedan dess där.

Bepmup Kille, 35 år

Fram tills de tycker att det är okej att hoppa upp på en så man blir klarvaken xD
Jag har varit ute med dom 3 gånger, de 2 första gångerna ville de bara gömma sig i buskarna som är utan för, men efter en av dom hade rymt genom att hoppa ut genom fönstret och var borta i ett par dagar, men jag hittade honom genom att vara ute med den andra i koppel och nu den tredje gången så vågade de gå på gatan och leda lite mer för att jaga lukter :3

Bepmup Kille, 35 år

Jag ber ändå så hemskt mycket om ursäkt för min klantighet!
Ja förutom när man ska sova xD Jag har även nyligen försökat att gå ut med dom i koppel då de är innekatter :)

Visa alla inlägg