Hederas blogg27 år. Bor i Visby, Gotlands län. Är offline och var senast aktiv: Idag 11:59

Hedera

Senaste inläggen

Hej, jag heter Linda
Idag 01:24
Tips till jul
17 november kl. 07:33
Där satt det.
13 november kl. 13:15
Tändstål med visselpipa av elefantbajs
8 november kl. 23:14
Turisternas ö
6 november kl. 23:42
Humanity: restoring
30 oktober kl. 13:36
Kikar förbi
21 oktober kl. 23:43
Varför jag inte har vänner:
12 oktober kl. 20:13
Hola
11 oktober kl. 14:55
ÄNDÅ!
2 oktober kl. 21:04
Visa alla

Turisternas ö

Ködagar på Gotland är inte som i Stockholm Stad men trots att jag har rätt så många här är det långt ifrån tillräckligt för en chans på en hyresrätt.

Tillsammans med min sambo har jag tur att få hyra en liten andra hand i Visby innerstad. Med tanke på dess lilla storlek är det i längden ohållbart för vår mentala hälsa och vi siktar mot något större som tyvärr känns väldigt långt bort på denna plats. Trippla ködagar för någon av oss eller en större plånbok är lösningen idag och förstås bara en dröm just nu.

Gotland är den plats jag kan tänka mig att en dag ramla ihop på och jag gör allt jag kan för att hålla mig fast här. En andra hands-lägenhet här är det enda på kartan för tillfället och det vi har nu är en skatt egentligen. Skulle vi hyra något större på samma sätt, var som helst på ön, är sannolikheten mycket stor att vi kommer stå bostadslösa minst 2 veckor om året. För vi lever i en turistort och hyresvärdar drar nytta av det.

Jag tycker att det är sorgligt.


En roligare historia:

Jag lever mer i nuet. Jag använder mig mer och mer av kroppens otroliga funktioner åt att hantera saker och ting. Jag lär mig att acceptera mina känslor och skiftningar, samtidigt som jag arbetar med att inte agera på dem i alla situationer. Likaså har jag förstått innebörden och det starka i att manifestera kontra att inte manifestera. Vilken glöd det har gett mig!
Slutligen, jag vill inte att något och någon skadlig/t från varken mitt förflutna, nutida eller kommande skall låta definiera vem jag är som person. Jag är en vacker själ som är på resa i en vacker kropp och jag skall njuta av det.

På återseende.


Logga in för att kommentera