ForSales bloggKille, 30 år. Bor i Kalmar, Kalmar län. Är offline och var senast aktiv: Igår 22:29

ForSale

Senaste inläggen

Wawawawaawawatamewawaw
16 september kl. 09:53
God morgon
14 september kl. 08:07
As one do, ranting. [TW?]
13 september kl. 06:34
Ja jäklar.
9 september kl. 11:24
Season endings require 2010's Metalcore.
8 september kl. 12:57
2008-04-16
7 september kl. 15:34
uwu
7 september kl. 10:02
HEJ!
4 september kl. 23:27
Det är inte så att jag hatar detta livet.
30 augusti kl. 22:59
AAAAAAHAHAHAAAGFGahfadsadskljfa
30 augusti kl. 06:48
Visa alla

As one do, ranting. [TW?]Det är fint att ha tro, hopp och kärlek. Men ärligt talat är det så sjukt länge sen jag hade något av de. Förutom kärlek, jag älskar fortfarande mina vänner och är... Intresserad? Sneglar på någon?
Allt är ersatt med Oro, rädsla och hat. Jag är konstant orolig för att hitta ett jobb, vilket leder till rädsla över att sitta utan pengar, vilket sedan leder till att jag sitter här och hatar mig själv för att jag någonstans på vägen tog en fel sväng. Eller, det var väl snarare att jag fann en stig som ledde till en annan stig osv osv. Jag är fortfarande vilsen i den labyrint av vägar och stigar, där jag skulle fortsatt att gå rätt fram.

Depressionen är knappt hanterlig, för att jag vägrade medicinering. Ångesten gör sig påmind var och varannan dag, för att jag vägrade medicinering.
Ja, jag är fullt medveten om att det var val jag gjorde. Men valen lät rätt bra just då?
Får väl se vad min kära psykolog säger nästa vecka. :)))))))
Än så länge vill jag inte aktivt självdö, utan mer bara... sakta försvinna ur folks tankar och minnen tills ingen vet vem jag var eller vad jag gjorde? Det kanske låter lite motsägelsefullt när jag tidigare sa att jag älskar min vänner och är intresserad av dejting. Men det är ändå att jag vill tro på att jag en dag vaknar upp när jag senast hade koll på vad jag ville (vilket var typ 17 år sen) och inser att det bara var en bisarr dröm.
Och någonstans i min hjärna så lever min hopp på att jag har äntligen hittat tillbaks till huvudleden av mitt liv. Jag klarade mina studier, jag har världens bästa vänner, jag försöker få ordning på mig själv.
Men det är tungt. jag gör ett framsteg för att sedan göra två misstag som jag kommer lida med i månader.

Ah, nu får jag sluta upp med det här. Behöver en dusch och hunden behöver tas ut.


Logga in för att kommentera