Fearlessintents bloggKille, 29 år. Bor i Haninge, Stockholms län. Är online nu.

Ingen bild på Fearlessintent

Senaste inläggen

7 år senare
3 januari kl. 18:58
Naken under isen
5 december 2022 kl. 13:04
Kulturarbete
12 november 2022 kl. 13:11
Drömmar
1 november 2022 kl. 13:49
Tillbakablick
20 oktober 2022 kl. 11:54
Praktiskt
20 oktober 2022 kl. 08:45
Tillbaka i maskineriet.
10 oktober 2022 kl. 15:40
Lite skolk, växa från varandra och Småland.
5 oktober 2022 kl. 15:43
Intensivt
25 september 2022 kl. 17:00
Valet 2022
10 september 2022 kl. 13:08
Visa alla

Fakta

Civilstatus: Öken
Läggning: Straight
Intresse: Musik
Bor: Kartong
Politik: Röd
Dricker: Öl
Musikstil: Metal
Klädstil: Blandat
Medlem sedan: 2022-07-22

Event

Fearlessintent har inte lagt till några event än.

Praktiskt

Helt ärligt talat, jag saknar verkligen ett aktivt sexliv. Vad i helvete hände ens med det? Det började så bra för några år sedan men har liksom med tiden bara dött. Det som var en rutin i veckorna har blivit till något man kan räkna på 5 fingrar under ett helt år. När det väl händer så är det bara en enda chans och då är man antagligen för exalterad att det är över på 45 sekunder.

Och den här andfåddheten... Liksom... Kom igen! Hur satans ur form är jag? Vem fan får håll och kramp i benet samtidigt? Herregud, gymmet nästa! Kan inte ha det såhär. Behöver bli bättre i sängen, men vem kan bli det utan att öva?

Skämt åsido, jag har tänkt rätt mycket på såna här saker sista tiden. Har suttit och samtalat om det och det har liksom slutat med ett bokningssystem...

"Kan vi öööh... Ligga den 26e oktober?"
- Nä, då ska vi på kalas och efter det så har jag AW med jobbet.
"Okej, hm. 29e då?"
- Då ska du till studion med X.
"Aa just det fan... Jag har examensarbete hela november... Så vad sägs om den 3e december?"
- Vi kan boka det så prövar vi!

Nu är det här en överdrift. Men alltså, har det blivit såhär nedrans praktiskt? Man bara tänker på måsten hela dagarna att man inte hinner ligga?
Jisses, vuxenlivet är ibland riktigt jävla trist.


Logga in för att kommentera
Forevernowon Tjej, 35 år

Ännu värre blir det om man är singel då står man ens knappt ut utan att ha sex hehe men man lär sig att stå ut men det positiva är att man är ändå fri och kan göra det man vill göra

Fearlessintent Kille, 29 år

Jag har många minnen av sexuell frustration från när jag var singel. Tristessen och bristen på närhet gjorde mig nästan galen, allt jag drömde om på kvällarna var att ligga sked med någon jag tyckte om. Värsta var när man blev olyckligt förälskad i någon och man låg hemma i mörkret med frustration över att inget blev som tänkt.

Men den där friheten kan jag sakna lite ibland. Har gjort så satans mycket kompromisser de senaste åren att jag ibland känner att jag har slagit knut på mig själv att jag tappat en bit av det som gjorde mig till mig förut. Saknar saker som min gamla musikstudio och att kunna ha mer tid för hobbys och polare.

Men förhoppningsvis så är det något som kommer att komma tillbaka, börjar ju själv att komma ut ur mitt skal och vara ute själv mera. Känner att det behövs efter dessa år av pandemi.

BLIXT Tjej, 30 år

Och har du barn så är det ännu värre haha.. Hon vaknar ofta när vi vill göra nåt. Och nu när jag mått som jag gjort så har jag verkligen inte haft lust. Knappt velat att han skulle ta i mig liksom :/ så jag har känt mig som en dålig partner på det

Fearlessintent Kille, 29 år

Jag misstänker att det kommer balla ur ännu mer om den dagen skulle komma att även jag får barn. Celibat here I come liksom haha.

Men kan tro att allting från att bli väckt på natten + den ökade uppmärksamheten i vardagen + stressen från vardagen + att man inte mår bra i sig själv gör ju inte en direkt sugen. Omställningen är tuff kan jag tänka mig.