Fearlessintents bloggKille, 29 år. Bor i Haninge, Stockholms län. Är offline och var senast aktiv: Idag 11:16

Ingen bild på Fearlessintent

Senaste inläggen

7 år senare
3 januari kl. 18:58
Naken under isen
5 december 2022 kl. 13:04
Kulturarbete
12 november 2022 kl. 13:11
Drömmar
1 november 2022 kl. 13:49
Tillbakablick
20 oktober 2022 kl. 11:54
Praktiskt
20 oktober 2022 kl. 08:45
Tillbaka i maskineriet.
10 oktober 2022 kl. 15:40
Lite skolk, växa från varandra och Småland.
5 oktober 2022 kl. 15:43
Intensivt
25 september 2022 kl. 17:00
Valet 2022
10 september 2022 kl. 13:08
Visa alla

Fakta

Civilstatus: Öken
Läggning: Straight
Intresse: Musik
Bor: Kartong
Politik: Röd
Dricker: Öl
Musikstil: Metal
Klädstil: Blandat
Medlem sedan: 2022-07-22

Event

Fearlessintent har inte lagt till några event än.

Lite skolk, växa från varandra och Småland.

Idag har jag varit ovanligt busig.
När jag vaknade i morse så kände jag en stark känsla av "nä, jag orkar verkligen inte åka någonstans idag. Har ingen lust alls." och jag har sista tiden känt mig bokad av olika åtaganden. Så istället för att åka till skolan så har jag spenderat dagen hemma och gjort jagat praktikplats, det är visserligen relaterat till skolan men kände att jag hellre ville spendera varje timme att göra lite sökande istället för att sitta den här dagen och bara lyssna. 
På mina egna "hittepå raster" så har jag suttit mycket med musiken, något som jag verkligen har känt länge att det har behövts. Har arbetat ikapp med många av de projekten som jag har så jag kan slappna av lite mer i veckan som kommer nu. 

Jag försökte att prata med en gammal vän som en gång i tiden var min bästa vän. Jag tycker dock att det är märkligt hur hen skriver med mig eftersom det bara är jag som håller konversationen och frågar saker medan hen inte frågar eller undrar något tillbaka, jag hade väl hoppats på något mer givande samtal med hen efter alla dessa år som vi inte setts. Men det är uppenbart att denna person inte bryr sig på samma sätt som jag gör, vilket är synd eftersom vi en gång i tiden inte gick att hålla isär från varandra. Men det är uppenbart att tiden har gjort sitt med den relationen som vi en gång hade. Men på något vis så tycker jag att det är bättre att inte röra upp en massa förväntningar med klyschor om att "vi borde ses någon gång" som vi alla innerst inne vet att det aldrig kommer att bli av, då känns det bättre att ha facit i hand att vi är klara med varandra. Skittråkigt men har man vuxit från varandra så har man det och man kan inte forsera något.

Annars så ska jag ner till Småland i helgen. Åker på fredagen och kommer hem på söndagen. Ska ner till ett landställe och klippa gräs, rensa ogräs och hjälpa några släktingar med att bygga och hamra. Vilket känns som att jag verkligen behöver eftersom jag känt för att göra något "annat" än det här statiska i vardagen som varit i flera års tid. Behöver komma bort från ångest och stress. 

Aja, nu hoppas vi på att det här bli gött. 

Herrå.


Logga in för att kommentera