Fearlessintents bloggKille, 29 år. Bor i Haninge, Stockholms län. Är offline och var senast aktiv: Igår 15:00

Ingen bild på Fearlessintent

Senaste inläggen

Musik som ventilation, projekt och idéer.
12 augusti kl. 09:52
Mjuka kinder, varma insidor och iskalla på distans.
2 augusti kl. 14:39
Allt, inget, hem och bort.
30 juli kl. 15:53
Tiden går fort, drömmar och kaffe.
25 juli kl. 09:43
Två middagar, dopp och sprit.
23 juli kl. 12:44
Hej
22 juli kl. 10:27
Visa alla

Fakta

Civilstatus: Öken
Läggning: Straight
Intresse: Musik
Bor: Kartong
Politik: Röd
Dricker: Öl
Musikstil: Metal
Klädstil: Blandat
Medlem sedan: 2022-07-22

Event

Fearlessintent har inte lagt till några event än.

Tiden går fort, drömmar och kaffe.

Helgen gick i vanlig ordning super snabbt förbi, jag vet inte om man kan säga att det går exakt lika fort som när man är på jobbet en vanlig vecka eller om det faktiskt går ännu snabbare när man är ledig. Jag tycker att konceptet med att tiden går så mycket snabbare på grund av att hjärnan inte processar lika mycket av det som händer i vardagen efter man fyllt 25 är sjukt stressande när man inser hur kort livet i själva verket är. Jag minns att när jag var mellan 10 till 19 år så kändes 9 år som en evighet... lite som att ett år var 1,5 år, samma med 4 till 9 år när ett år kändes som 2 år. Men nu 20 till 29 år så känns som att det gått extremt snabbt, ett år har blivit ett halvår och ingenting känns som att det är direkt långt bort. Jag kan bli stressad över att jag har något bokat i september redan nu. 

Men för att gå tillbaka till ämnet. Det var inget märkvärdigt denna helg heller. Någon blev full igen men jag valde att avstå drickat i helgen då jag verkligen vill att de sista 1,5 veckorna ska vara något annat än en konstant bakfylla och dagar som sovs bort. Det är inte ens roligt att dricka längre då det mer och mer känns som att man gör det för att orka med det fulla sällskapet än att man faktiskt vill det själv egentligen, det känns ändå som att jag alltid har något att göra nästa dag och jag tyar inte ha en dag full med måsten om man samtidigt ska vara trött som ett helvete på det. Då är det roligare att göra något annat på kvällarna. 

Men så det blev lite grillning på gården. Jag tycker verkligen inte om det här området som jag bor i just nu och har velat flytta i flera år men har för tillfället saknat ett stabilt kapital för att ta det steget. Men köttet blev i alla fall väldigt gott och saftigt, fläsk är enligt mig grymt underskattat. 
Vaknade flera gånger i natt av att jag blev sparkad i sömnen, flera gånger fick jag ta en smäll mot mina knän och fick slåss om mitt täcke. Men jag hade rätt mycket drömmar också. Jag drömde om min gamla musikstudio som jag fick stänga på grund av flytten för flera år sen, min gamla förstärkare och väl fungerande dator var där i drömmen och jag blev så glad att se så mycket av mina gamla saker igen. Min dator är i verkligheten sen ett år tillbaka defekt och jag gör allt nuförtiden på en hälften så kraftfull bärbar dator medan min fina förstärkare som jag köpte när jag var 19 år står i en container tillsammans med nästan allt jag äger. Saknar allt det där och jag hoppas på att jag en dag får tillbaks alla dessa saker igen. 

Utöver det så var natten precis som alla andra nätter under sommaren, man sover dåligt men tillräckligt för att ändå få ny energi till nästa dag. Idag är tanken att jag ska få något vettigt gjort, men får se. Jag får sannolikt en svacka igen och tappar orken att göra något.

Aja, det går inte att göra så mycket åt det. Svart kaffe på det. 


Logga in för att kommentera