Fearlessintents bloggKille, 29 år. Bor i Haninge, Stockholms län. Är offline och var senast aktiv: Igår 15:00

Ingen bild på Fearlessintent

Senaste inläggen

Musik som ventilation, projekt och idéer.
12 augusti kl. 09:52
Mjuka kinder, varma insidor och iskalla på distans.
2 augusti kl. 14:39
Allt, inget, hem och bort.
30 juli kl. 15:53
Tiden går fort, drömmar och kaffe.
25 juli kl. 09:43
Två middagar, dopp och sprit.
23 juli kl. 12:44
Hej
22 juli kl. 10:27
Visa alla

Fakta

Civilstatus: Öken
Läggning: Straight
Intresse: Musik
Bor: Kartong
Politik: Röd
Dricker: Öl
Musikstil: Metal
Klädstil: Blandat
Medlem sedan: 2022-07-22

Event

Fearlessintent har inte lagt till några event än.

Två middagar, dopp och sprit.

Den här veckan har varit relativt okej. Visserligen så har inte mina uppsatta mål mötts men det har inte varit något konstigt som skett. Har haft en del längtan hem och saknat min familj då jag inte träffat dem på över en månad då jag missade midsommar på grund av att jag fick Covid-19, as drygt men det gick inte att göra så mycket mer åt det. Sen har päronen varit bortresta och syrran med hennes familj fick också covid-19.

Var på en middag i torsdags. Hamnade bredvid en sjukligt egocentrisk människa som snackade öronen av mig, försökte fly från henne genom att "gå på toa" så ofta det gick utan att det blev orealistiskt. Maten var god och resten av kvällen var okej, somna sedan i soffan när jag kom hem. Vaknade någonstans vid 4:45 på morgonen av att solen var på g uppåt. Nackspärr är alltid ett faktum i dessa obekväma antika möbler.

Har varit och badat nu när årets varmaste dag kom och gick. Jag är lite fundersam över det här med vädret, jag har liksom inget minne från när jag var barn att det kunde bli såhär varmt i vårt avlånga land? Kanske är global uppvärmning trots allt.

Är lite trött på att alltid fastna i dessa rutiner. Känns som att så fort semestertiderna började så har det bara varit samma rutin som det alltid blir.
Dvs följande:
Glo på tv, käka skit och dricka sprit.
Det är synd att energinivån är så satans låg hela tiden och har inte orkat träffa någon. Har varit i någon märklig svacka sen två månader tillbaka, har drömt mycket om döden och haft en känsla av hopplöshet som genomsyrat hela vardagen. Känt mig misslyckad eftersom jag inte har haft ett jobb på snart 4 år efter alla år av studier, sen har hela grejen med att jag närmar mig 30 om ett halvår börjat stressa mig. Tycker jag börjar se mer och mer trött och jävlig i ansiktet, lönnfet samt att det här förbannade fettet kring halsen får mig att se ut som en leguan. Högst frustrerande att man fortfarande inte lyckats gå ner ett enda kilo på ett halvår, ligger stadigt mellan 109 till 115kg. Hatar det.

Hade någon ambition om att ta mig upp till Orsa nästa vecka, men det känns som att det får bli senare när semesterntiden är över.

Har suttit och bläddrat lite i Stockholm bostad i smyg. Är fan sjukt vad dyrt det är överallt, 9000kr i månaden för en etta i Jordbro? Liksom va? Dessa kapitalistiska utsugarpriser är helt störda.

Men igår (fredag) kändes i alla fall som en bra dag utom att jag kände mig sliten när jag vaknade. Åkte ner till Nynäshamn och hälsade på päronen som kommit med båten. Käkade supergod mat och snackade med alla som var med, jag hade i alla fall trevligt. Tror inte jag har ätit biff rydberg på flera år, passade riktigt bra med en cola zero och ett glas vatten till.

Tänkte försöka vara nykter resten av "semestern" och inte trilla tillbaka på kvällarna som jag tenderar att göra. Hamnar alltid i såna här korkade jävla mönster när jag inte har något specifikt att passa i veckorna. Har någon vision om att börja komma igång och träna igen nu när det känns som att det sista av Covid-19 har lämnat lungorna.
Aja får se, tänkte försöka sitta med musiken så mycket som möjligt också. Lite roligt måste man få ha.


Logga in för att kommentera