Emocores blogg

 Crew

16 år. Är offline

Tips till hur du fördriver din tid under den rådande situationen

När konserter skjuts upp, idrottsevenemang ställs in och skolor stängs, rekommenderar experter även de som inte visar några symptomer att stanna hemma. Även om det är det bästa för dig själv och för andra, och en viktig åtgärd för att ?platta ut kurvan?, så gör det att många nu har otroligt tråkigt och kanske till och med blir galna. Men det kommer inte vara för evigt, och det finns alltid hjälpmedel att ta till för att kunna fördriva tiden!

Upptäck ny musik
Konserter är inställda och alla sommarfestivaler är avbokade, men vår kärlek för musiken lever såklart kvar. På Emocore kan du som musikintresserad ungdom chatta med andra med samma musiksmak som dig och dela med dig av musiktips. Det är fortfarande många band och artister som livestreamar deras konserter, så varför inte ta en del av det? Du har säkert en hel lista med musik och album som du inte hört ännu, eller inte hört länge, som det är dags att checka ut! Skapa en playlist för varje humör du är i, eller en playlist för din framtida sommarfest när du äntligen kan ses med dina vänner fysiskt igen!

Få kontroll över din ekonomi
Det kanske låter tråkigt till att börja med, men det är ganska kul när man väl kommer igång. Nu när du äntligen har tid över kan det faktiskt vara en god idé att äntligen få kontroll över sin ekonomi. Se över din inkomst, studerar du, jobbar, eller bägge delar? Har du pengar över varje månad, eller lever du på koppnudlar efter den 25? Om du kände dig träffad av det sistnämnda kan det vara dags att förändra din livsstil, men även om du har en ordnad ekonomi så kan det vara skönt att få sitt personliga kapital att öka i värde. Då kan det vara dags att investera dina pengar, i t.ex. aktier eller fonder, så att din inkomst kan växa.

Varför du ska investera dina pengar
För att kunna bygga en rikedom kan det krävas att du investerar dina pengar. Om du inte investerar dina pengar så missar du möjligheterna för att öka ditt ekonomiska värde. Såklart finns det en risk med investering av pengar, precis som att det finns risk med allt annat. Men om du aldrig prövar så vet du heller inte, eller hur? Läs på, nu när du har tid, hör med vänner och familj, och spendera din tid på något som kan göra stor skillnad för dig i framtiden. Oavsett om du är helt ny på fronten eller läst på lite tidigare, är nu den perfekta tidpunkten för att bli insatt och ta kontroll över din personliga ekonomi.

Emocore skickade en bild

Logga in för att kommentera
Cyan Tjej, 26 år

tack finanso för spons