DeicideKille, 18 år. Bor i Varberg, Hallands län. Är offline och var senast aktiv: Idag 06:44

Deicide

Fakta

Civilstatus: Kär
Läggning: Straight
Intresse: Musik
Bor: Med föräldrarna
Politik: Anarkist
Dricker: Läsk
Musikstil: Death metal
Klädstil: Hårdrock
Medlem sedan: 2013-06-20

Mina intressen är först o främst spel, har problem med ångest o depression inkl att jag hatar/undviker människor så sitter tyvärr mycket och spelar LoL, Runescape , FIFA 17, Rocket League, Skyrim, Uncharted 4, Ratchet & Clank m.m.

Älskar tung metal (inte Black, förutom Dimmu Borgir och Dark Funeral), mest Blackened Death och klassisk Death det senaste, även melodisk samt Thrash metal.

Är fotbolls tokig, speciellt i Premier League och Arsenal, men försöker även komma tillbaka från en lång fotleds-skada så man satsa på att spela själv.

Spelar och producerar mycket musik, första hand El-Gitarr. Är även medelmåttig på Bas och Trummor, rätt så dålig på piano och försöker lära mig dragspel, är också intresserad av att börja med banjo och olika stråkinstrument.

Skriver egen musik, försöker influera lite från Deicide, Slayer, Arch Enemy, Machine Head.

Går sista året på Restaurang & Livsmedels linjen i Falkenberg, inte intresserad av kock yrket längre, mycket pågrund av tryck och även en handledsskada som jag väntar på min andra operation för. Älskar matlagning i allmänt, försöker även sluta med kött helt, ätit fisk under 3 år men vart fri från det i 3 eller 4 veckor nu, fri från annan typ av kött sen 2013

Övrig fakta om mig

Hatar att se på TV, Film och Serier, det händer sällan att jag gör det, men har jättelätt o bli extra deprimerad under filmer och får lätt panikångest.
Är en väldigt ensam individ, inte många att skriva med så skicka gärna ett meddelande, sitter ofta ensam o spelar o försöker motverka min depression.
Är helt clean, aldrig rökt, aldrig druckit och har inga planer att börja med någon sånt, inte heller lättare/tyngre narkotika. Enda jag tar är medicin som är för att stärka koncentrationen och motverkar smått ångest.

Deicides gästbok

Logga in för att skriva.


TYRANN Tjej, 20 år

wood 7

Angående ett inlägg
SuecidePunk Kille, 29 år

nepp de va första gången men inte första gången jag hör jag liknar någon ^_^

Angående en bild
DreamingCorpse Tjej, 18 år

Vadå? alla band jag gillar är väl bra? ;P

trashnerd Tjej, 13 år

whut xD

Vittervarja Kille, 33 år

Ja, gör så om du har lust! Vad som helst, alltid kul att se folk lira. :) Nej men det där är ju grymt sorgligt! Du brinner för det där och så har du stora hinder, inte roligt. :/ Men kan du någonsin bli helt bra om man säger så? Har hört fler berätta om sina liknande problem och operationer som innebär att flytta omkring ben/korta ner ben i handleden osv.. Du får testa och se, men lyssna på kroppen så du inte manglar på bara, lät hänt hehe.
Det låter nice! Det borde gå hitta någon skillad jävel rätt så smidigt. :)

Jag har tyvärr inget ute som jag skulle vilja marknadsföra som "mig" egentligen, haha. Inget eget material som är något att komma med i alla fall. Har bara lite små-snuttar från covers. En liten drumcover på min press här.. och ett par välbekanta riff på min gitarr som jag byggde i somras utav en död trädgren från skogen. :) Anledningen till valet av riff var att det skulle vara något igenkännbart för allmänheten då det var tidningar som ville ha videoklipp när det gjorde artiklar om det där. XD Fick mail från både Aftonbladet, Expressen och lokaltidningar, haha.

Visa alla inlägg