DeicideKille, 18 år. Bor i Varberg, Hallands län. Är offline och var senast aktiv: Igår 10:36

Deicide

Fakta

Civilstatus: Inte valt
Läggning: Inte valt
Intresse: Spel
Bor: Med föräldrarna
Politik: Anarkist
Dricker: Läsk
Musikstil: Death metal
Klädstil: Hårdrock
Medlem sedan: 2013-06-20

Ungdom vid namn Jonathan, född i Halland 1998. Har stort intresse för musik, metal, sport (Arsenal - Engelsk fotboll) politik, olika spel (Speciellt Runescape  och för tillfället rocket league). Skriver och producerar egen musik, går för tillfället sista året på Restaurang och Livsmedels linjen i Falkenberg. Övrig fakta om mig är att jag avgudar band som Slayer, Kreator, Children of Bodom, Dark Funeral, Deicide med mera.

Övriga musikstilar jag lyssnar på är Svensk Rap (nummer 1 bakom all sorts metal, tro det eller ej) Country, Rock, delvis Pop (det som inte spelas på radion konstant), Metal cover på Pop/rock/rap/country låtar, nummer 1 där är Leo Morrachioli från Norge. Gillar delvis core musik men hatar scream och den vanliga typen av gitarr sound och trummor för core, speciellt hardcore. Scream som är tyngre eller lite längre ifrån growl ogillar/hatar jag, dvs inte sånt som äldre typen av Killswitch Engage eller As i lay dying

Deicides gästbok

Logga in för att skriva.


SuecidePunk Kille, 29 år

nepp de va första gången men inte första gången jag hör jag liknar någon ^_^

Angående en bild
DreamingCorpse Tjej, 18 år

Vadå? alla band jag gillar är väl bra? ;P

trashnerd Tjej, 13 år

whut xD

Vittervarja Kille, 33 år

Ja, gör så om du har lust! Vad som helst, alltid kul att se folk lira. :) Nej men det där är ju grymt sorgligt! Du brinner för det där och så har du stora hinder, inte roligt. :/ Men kan du någonsin bli helt bra om man säger så? Har hört fler berätta om sina liknande problem och operationer som innebär att flytta omkring ben/korta ner ben i handleden osv.. Du får testa och se, men lyssna på kroppen så du inte manglar på bara, lät hänt hehe.
Det låter nice! Det borde gå hitta någon skillad jävel rätt så smidigt. :)

Jag har tyvärr inget ute som jag skulle vilja marknadsföra som "mig" egentligen, haha. Inget eget material som är något att komma med i alla fall. Har bara lite små-snuttar från covers. En liten drumcover på min press här.. och ett par välbekanta riff på min gitarr som jag byggde i somras utav en död trädgren från skogen. :) Anledningen till valet av riff var att det skulle vara något igenkännbart för allmänheten då det var tidningar som ville ha videoklipp när det gjorde artiklar om det där. XD Fick mail från både Aftonbladet, Expressen och lokaltidningar, haha.

Vittervarja Kille, 33 år

Okej men det låter gött det! :) Är du mest king of komp. eller är du även en alexi Laiho-mini? hehe.
Haha, ajdå då är det mest på skoj du smiskar skinn? :P Jag skulle nog kalla mig själv trummis framför gitarrist, Komp är väl min staka sida när det gäller guran. Basen är ju samma där, man kan det man kan på gtarren, riffa på! Men hade varit rätt kul och lära sig spela slap och funka till det ibland. Kommer nog närme teknik på kontrabasen i såfall.. där lirar man ju psychobilly det är rätt kul.
Aj fan! Inte bra det du. Måste bara dystert och inte få spela. :/ Hur länge måste du låta bli det då?
Det låter som du har en skön blandning av en hel del bra grejer då. Det finns inget på Youtube eller soundcloud eller liknande som en teaser? :D

Visa alla inlägg