DeicideKille, 18 år. Bor i Varberg, Hallands län. Är offline och var senast aktiv: Idag 02:14

Deicide

Fakta

Civilstatus: Letar
Läggning: Straight
Intresse: Musik
Bor: Med föräldrarna
Politik: Anarkist
Dricker: Läsk
Musikstil: Death metal
Klädstil: Hårdrock
Medlem sedan: 2013-06-20

Mina intressen är först o främst spel, spelar LoL, Runescape , FIFA 17, Rocket League, Skyrim, Uncharted 4, Ratchet & Clank m.m.

Älskar tung metal (inte Black, förutom Dimmu Borgir och Dark Funeral), mest Blackened Death och klassisk Death det senaste, även melodisk samt Thrash metal.

Är fotbolls tokig, speciellt i Premier League och Arsenal, men försöker även komma tillbaka från en lång fotleds-skada så man satsa på att spela själv.

Spelar och producerar mycket musik, första hand El-Gitarr. Är även medelmåttig på Bas och Trummor, rätt så dålig på piano och försöker lära mig dragspel, är också intresserad av att börja med banjo och olika stråkinstrument.

Skriver egen musik, försöker influera lite från Deicide, Slayer, Arch Enemy, Machine Head.

Går sista året på Restaurang & Livsmedels linjen i Falkenberg, inte intresserad av kock yrket längre, mycket pågrund av tryck och även en handledsskada som jag väntar på min andra operation för. Älskar matlagning i allmänt, försöker även sluta med kött helt, ätit fisk under 3 år men vart fri från det i 3 eller 4 veckor nu, fri från annan typ av kött sen 2013

Deicides gästbok

Logga in för att skriva.


Umbreon_Espeon Tjej, 17 år

Tack

Angående en bild
Vittervarja Kille, 33 år

Ja, gör så om du har lust! Vad som helst, alltid kul att se folk lira. :) Nej men det där är ju grymt sorgligt! Du brinner för det där och så har du stora hinder, inte roligt. :/ Men kan du någonsin bli helt bra om man säger så? Har hört fler berätta om sina liknande problem och operationer som innebär att flytta omkring ben/korta ner ben i handleden osv.. Du får testa och se, men lyssna på kroppen så du inte manglar på bara, lät hänt hehe.
Det låter nice! Det borde gå hitta någon skillad jävel rätt så smidigt. :)

Jag har tyvärr inget ute som jag skulle vilja marknadsföra som "mig" egentligen, haha. Inget eget material som är något att komma med i alla fall. Har bara lite små-snuttar från covers. En liten drumcover på min press här.. och ett par välbekanta riff på min gitarr som jag byggde i somras utav en död trädgren från skogen. :) Anledningen till valet av riff var att det skulle vara något igenkännbart för allmänheten då det var tidningar som ville ha videoklipp när det gjorde artiklar om det där. XD Fick mail från både Aftonbladet, Expressen och lokaltidningar, haha.

Vittervarja Kille, 33 år

Okej men det låter gött det! :) Är du mest king of komp. eller är du även en alexi Laiho-mini? hehe.
Haha, ajdå då är det mest på skoj du smiskar skinn? :P Jag skulle nog kalla mig själv trummis framför gitarrist, Komp är väl min staka sida när det gäller guran. Basen är ju samma där, man kan det man kan på gtarren, riffa på! Men hade varit rätt kul och lära sig spela slap och funka till det ibland. Kommer nog närme teknik på kontrabasen i såfall.. där lirar man ju psychobilly det är rätt kul.
Aj fan! Inte bra det du. Måste bara dystert och inte få spela. :/ Hur länge måste du låta bli det då?
Det låter som du har en skön blandning av en hel del bra grejer då. Det finns inget på Youtube eller soundcloud eller liknande som en teaser? :D

Vittervarja Kille, 33 år

Men det är så jävla rätt av dig!! Huh, hopper finns.. en generation till, minst! :D
Vilket är ditt huvud instrument då? Eller är det skills på allihop som inte är utav denna värld? haha!
Jo jag spelar en del också. Pillar på alla instrument som kommer i min väg, än så länge är det samma tre du nämnde + kontrabas, keyboard/piano, flöjt (av irländsk princip karaktär), lite dragspel och banjo med. och sist men inte minst "bowed Lyre". :) Jag har spelat i en del metalband genom åren utan någon högre satsning då man redan från start vetat om att folk kommer skingra sig med tiden till skolor m.m. Däremot ska jag starta upp ett enmanna Bm-projekt nu i vinter, se vad det blir av det. :)

Har du något man kan lyssna på?

Vittervarja Kille, 33 år

Gött!! ;) Spelar du något själv eller lyssnas det bara på bra musik?

Visa alla inlägg