DeicideKille, 18 år. Bor i Varberg, Hallands län. Är online nu.

Deicide

Fakta

Civilstatus: Ensam
Läggning: Straight
Intresse: Musik
Bor: Med föräldrarna
Politik: Anti-allt
Dricker: Läsk
Musikstil: Death metal
Klädstil: Hårdrock
Medlem sedan: 2013-06-20

Mina intressen är först o främst spel, spelar LoL, Runescape , FIFA 17, Rocket League, Skyrim, Uncharted 4, Ratchet & Clank m.m.

Älskar tung metal (inte Black, förutom Dimmu Borgir och Dark Funeral), mest Blackened Death och klassisk Death det senaste, även melodisk samt Thrash metal.

Är fotbolls tokig, speciellt i Premier League och Arsenal, men försöker även komma tillbaka från en lång fotleds-skada så man satsa på att spela själv.

Spelar och producerar mycket musik, första hand El-Gitarr. Är även medelmåttig på Bas och Trummor, rätt så dålig på piano och försöker lära mig dragspel, är också intresserad av att börja med banjo och olika stråkinstrument.

Skriver egen musik, försöker influera lite från Deicide, Slayer, Arch Enemy, Machine Head.

Går sista året på Restaurang & Livsmedels linjen i Falkenberg, inte intresserad av kock yrket längre, mycket pågrund av tryck och även en handledsskada som jag väntar på min andra operation för. Älskar matlagning i allmänt, försöker även sluta med kött helt, ätit fisk under 3 år men vart fri från det i 3 eller 4 veckor nu, fri från annan typ av kött sen 2013

Deicides gästbok

Logga in för att skriva.


Draconian Kille, 23 år

Det är ju så Sverigedemokrater funkar.. Bara en massa dubbelbestraffning och anklagelser. "dom jobbar, dom jobbar inte"... Helt sjukt.

Draconian Kille, 23 år

Nu vet jag ju inte om det var en SDare men det lät typiskt och åsikterna lutar ju definitivt åt det hållet. Men man börjar ju fundera på hurfan dom är funtade hahaha.. Vafaan

Angående ett inlägg
demondreamer Tjej, 18 år

Haha vadå? ^^

Angående en bild
Fanjagvetinte Kille, 18 år

Måste vara vikinggenerna!

Sappi Tjej, 46 år

Tack :)

Angående en bild
Visa alla inlägg