Cringemasters bloggTjej, 21 år. Bor i Stockholm, Stockholms län. Är offline och var senast aktiv: Idag 11:32

Cringemaster

Senaste inläggen

Dagbok är kul men jobbigt
20 januari kl. 19:01
Nyår och dagar med B och tyskar
6 januari kl. 14:28
Middag och Avatar igen HAHAH
29 december 2022 kl. 23:14
Byte med mamma
28 december 2022 kl. 12:51
Juldagen och idag
26 december 2022 kl. 23:34
Snabb recap
24 december 2022 kl. 15:59
Avatar way of water eller nåt hehe
21 december 2022 kl. 13:53
Jobbar hos B
19 december 2022 kl. 13:23
Snabb !
18 december 2022 kl. 10:58
Middag och obekväm
14 december 2022 kl. 22:10
Visa alla

Fakta

Riktigt namn: Isabelle Civilstatus: Upptagen
Läggning: Inte valt
Intresse: Kreativitet
Bor: I skogen
Politik: Hemligt
Dricker: Energidricka
Musikstil: Metalcore
Klädstil: Galen
Medlem sedan: 2015-10-18

Event

Cringemaster har inte lagt till några event än.

Dagbok är kul men jobbigt

jag för ju dagbok här, är det den här bloggen är, men omg jag ORKAR INTEEEE!!!!!!!!! Det är FÖR TRÅKIGT ATT SKRIVA!!!! Och JAG HAR ALDRIG TIIIIID!!!!!!!! Aja skite samma jag fortsätter försöka men kan inte lova nåt, kan knappt formulera mina tankar i huvvet vet inte hur jag ska skriva dagbok/blog.

Har det kul med B iaf. Hans baby språk hela tiden är det enda negativa. Är inte hans fel att han inte vet att jag HATAR baby språk. Minns när brorsan och hans tjej bodde hos pappa och de pratade LITERALLY BARA BABY SPRÅK MED VARANDRA OCH SEN PUSSADES SÅ HÖGT SÅ MAN HÖRDE DET GENOM VÄGGARNA!!! G E N O M V Ä G G A R N A ! ! ! SPYYYYYYR!!!!!

Brorsans nya relation med kompisen känns typ skitjobbig igen. Plötsligt minns jag de konstiga kommentarer han sagt om henne; att han egentligen inte tycker hon är så snygg, nåt han sa för ett tag sen men ändå. Var nåt mer han sa som inte spelade roll när de inte var tillsammans men liksom är inte jättekul att tänka att ens väns kille har sagt så om henne nu. Sen hans illojala streak. Får mig ba tänka "jaha okej och vad händer när Ls L träffar brorsan och han börjar fästa sig på henne istället? Känns skit dåligt men det är inte min business och jag måste ba fortsätta intala mig det och försöka att inte tänka på det. Jag kan inte sabotera min brors relation för att jag är orolig för min vän.

J skickade också ett fucking mail till mig när jag redan hade en skit dag för behövde åka skitlångt för en mobilladdare ba för att inse att jag visst hade en hemma after all. "Unblock" ok varför? Gjorde det tillslut o han sa typ "vet du vad nvm" o ja ba "ok hejdå" dö försvinn ur mitt liv och ur existensen evaporate genast

Mår riktigt skitdåligt över hur jag ser ut. Färgade coolt hår iaf poggers froggers. En knasig bild kan jag bjuda på.

Tror jag ska börja skriva på reddit istället, verkar enklare, men asså hatar reddit språk. "Redditors assemble" "Thanks for the gold kind stranger" neckbeard lookin aah asså jag klarar inte sånt men a vi får fan se.

Gjorde 4 coon tails i håret. Skäms över ansiktet. Kanske vågar visa mig helt igen i framtiden.

Cringemaster skickade en bild

Logga in för att kommentera
Skeletongirl Tjej, 28 år

Baby språk, suck. Om man har det i något yrke så är det en sak som guide. Står inte ut med publiken till kpop random play dance. Min svåger använder sin röst till olika tillfällen som när man är tomte. Träna hundar. Spännande med röster men det får inte gå på nerverna. Du ser ut som en sjöjungfru.

Cringemaster Tjej, 21 år

Jaa jag tycker också man kan använda det för att vara rolig eller göra en karaktär men det ger mig ick! Det är inte attraktivt att höra en vuxen man prata så hela tiden (T-T)

Hihi tack