Cringemasters bloggTjej, 21 år. Bor i Stockholm, Stockholms län. Är offline och var senast aktiv: 18 september kl. 17:31

Cringemaster

Senaste inläggen

Vagnhärad
18 september kl. 17:12
Vagnhärad
18 september kl. 17:11
Födelsedag 21 år pt.2
13 september kl. 02:23
Födelsedag 21 år pt.1
12 september kl. 10:09
Komplimang
11 september kl. 02:18
Vill CW
10 september kl. 03:58
Gyn o pizza
30 augusti kl. 22:16
Aurora
27 augusti kl. 21:44
Abuelita
27 augusti kl. 21:23
Teater och onigiri
21 augusti kl. 23:31
Visa alla

Fakta

Riktigt namn: Isabelle Civilstatus: Upptagen
Läggning: Inte valt
Intresse: Kreativitet
Bor: I skogen
Politik: Hemligt
Dricker: Energidricka
Musikstil: Metalcore
Klädstil: Blandat
Medlem sedan: 2015-10-18

Event

Cringemaster har inte lagt till några event än.

Födelsedag 21 år pt.2

S kom och vi hade det omega mysigt. Hon kom och vi gick på mitt rum och jag visade presenterna jag fått, vi hade jordgubbar och blåbär, o lite dricka. S gick på toa hundra gånger hahahahha det var så kul vi vet inte varför det hände jaja. Sen öppnade jag de ja fick av henne. Det var så roligt, jag fick en liten no face väska (bög slunga som min mamma säger???). Med ett mini ghibli Spirited Away art crystal jigsaw puzzle i!!!!!! Så cute! Och sen en jättecringe girlboss queen slay bok med random halvfeministiska taglines i. Inte ens dikter, bara till exempel "se till att vara en perfekt människa innan du dömer mig" och "du måste vara simkunnig om du ska ge dig ut på mina farvatten". Riktig deep och inte alls direktöversatt T-T HAHAHA vi skratta åt den så mycket. Kommer läsa den när jag mår dåligt hahahhahahaha. Sen, sen fick jag blocket. Mickey mouse blocket. "good friends". Jag vänder det. "they remained good friends". "good luck with you"..... *bakvänd mussepigg med kläm squishy röv* "master mickey"AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHHAHAHHAHAHAAAAAAAA
DOG

TOTAL
DOG!!!!!!!

Hon va orolig att jag inte skulle gilla dom men jag älskade den så extremt mycket. Klämde på den hela kvällen. Asså vi spekulera o spekulera o försökte analysera wtf det betyder. Allt. Good luck? Remained friends? MASTER mickey med en dump truck?????? Ingen vet. Den fanns tydligen i bokhandeln i barnavdelningen?????????

...

Vi lyssna på sam Smiths leaked låt... Mommy dont go daddys getting hot... At the body shop... Doing something unholy... Väldigt boomer millenial couple cringe. Absolut hatar när folk säger mommy daddy som sexigt. Inte liksom uwu yes daddy även fast det är cringe också, men mer asså som ett par föräldrar så ba come here mommy daddy wants u uwu o det kändes verkligen som sån vibe på låten. Vi dog av den. Har den i huvvet. Och "smokeaade, soookade, yooukadeee........"

Jag visade också mina muskel gains HAHAHA hon sa att det var coolt iaf o ja sa att jag kan må lite dåligt över dem ibland men att det i slutändan alltid känns mer bra än jobbigt. Tycker ju själv att det är attraktivt... Och jag ser ju verkligen resultat i min träning.

Efter det satte vi klistermärken på mitt asus headset, det blev rosa grön brunt tema, så cyuuuut :3 blev helt okej nöjd, var rätt tricky att sätta på dem och trodde jag hade fler glittriga klistermärken och typ jewel stuff. Men det blev sött ändå. La ju mina bästa på Nintendo switchen så är svårt att toppa, men de passar iaf mitt rum nu. Och mig. :). Är en sån office babe honestly. Med mina kawaii pennor och block och klistermärke headset. Och hårklämma, som en riktig kontorskvinna. Det tog lite tid och vi blev hungriga och beställde hem från prestogrillen. Så fkn nice blev det!

Vi var båda hungriga och hade beställt kyckling curry rulle med bacon och mos, jag halloumiburgare med extra ost o pommes, sne chilli cheese och några wings. Det var SÅ MYCKET MAT och SÅ GOTT FÖR VI HAR SÅ HUNGRIGA!!!!!!!!!!!! Yummy yummy. Vi pratade om hur mysigt det var att bara hänga och att vi var så tacksamma att ha så god mat. Att det kändes väldigt precious att bara spendera den så behagliga tiden tillsammans. Vi började tear up när vi satt där med sås i händerna och mat runt munnen o ja sa på skoj att jag skulle börja gråta så såg jag att hon blev emotional o då börja vi båda gråta HAHAH o sen samtidigt skratta åt att vi grät HAHAHAHHA det var så precious friendship moment. Vi titta på varandra o ba XD :') :'D XD o tillslut ja ba nä nu räcker det o spänne mig så jag skulle sluta o då skratta hon bara så kunde vi lugna oss. Jag tänkte säga något om hur jag uppskattar stunden och att det är precious att vi har varandra men det behövdes inte för det gick förstått utan att säga med ord. Jag sträckte handen till en kycklingfot och hon gjorde en på min. Maten satt som en smäck och vi sen rörde oss upp på rummet igen.

Vi funderade på origin för kycklingfot/hand som vi gör och kom inte på men den är minst 6 år gammal i vår lore. Det blev ingen alkohol men lite vanlig fanta ~ lemon ~ och allt sånt. Vi kollade på glee, och åt lite kladdkaka left over från imorse, trots mätthet. Vi verkligen hatar glee asså. Så mycket. Och jag som led genom den när vi var små så jag skulle kunna snacka med hahahhahahaha men som alltid hatade den. Så kul. Vi älskar sue när hon inte är problematisk, men man hatar verkligen alla karaktärer! O man vet inte vad som är writing och vad som bara är dem som perso er och skådisar. Hemskt. HAHAHA. Vi kom fram till att mr schuester är den slags mannen som hade lyssnat på sam Smith låten o försökt göra en dirty dans till sin fru/ ginger germophobe lärar kvinnan. Asså den är så dålig på alla sett, serien asså. Jag kan ranta i timmar. Den har liksom noll redeeming qualities HAHAHAHHAHA

S skulle jobba och fick med sig en gammal thailändsk väska med sig som mamma köpt för många år sen. Och en plånbok mamma hade när vi var barn. En bild på mig 5 år är fastlimmad på insidan, S behöll den hahahha. Tyckte den var rolig. Ser fett ginger ut på den bilden. Cool plånbok iaf, både dne och väskan i orange tint brunt läder. Plånboken med sliten mocha och blommor på, en jävla massa fack och sånt. Saker som skräpa på vinden, jag var uppe och snokade igår efter mina höga dr martens men vi mindes att de nog gått sönder i dragkedjan och slängts. Kanske ska man köpa nya? Älskar den siluetten... Hittade iaf gamla väskor, bland annat en hello kitty väska i supreme condition jag använt som barn, och en läder puma "bög slunga" (HAHAHAHAH WHYY G) i mörk mörk brunt läder. Så coola. Hon ville iaf ha de bruna/orange väskan o plånboken o mamma blev glad för de används inte och hamnar bara åter på vinden.

Hon skulle som sagt jobba och åkte hem runt 12, det blev lagom. Hade gärna haft sleep over men jobbade idag och vi båda ska jobba imorn. Pratade med farmor en stund och det var mysigt, många har önskat mig grattis idag. Minns när jag var tonåring och max 2 personer sa grattis till en hahahhahaha..... French bread..... J har varit väldigt fin också. Sagt att han inte uppskattat mig nog, tagit mig för givet osv. Skönt att höra men lite sent kanske. Hoppas det håller i... Han har iaf nya meds nu. Hoppas han är okej.

Har gjort min skin care och ligger och myser i sängen. Helt klart bland mina mysigaste födelsedagar ever!!1!1!!!!!!!!1!!! Ligger verkligen och savour in the moment att jag blev så glad över alla fina paket och all snällhet. Har varit på extremt gott humör idag, allmänt. Inte ens J saker har kännt jobbigt. Vet att saker inte alltid kommer vara så lätta för mig men att känna att jag kan gå hela dagar och vara lugn och tranquil och bara glad är jävligt underlättande och motiverar mig. Lutar på dem stunderna när jag mår som sämst.

Gjorde helt okej ifrån mig på jobbet, 5h, och lyssna på lite kpop... Twice låten och den här pop pop pop! Papaaap... Men naeyon. Är rädd för henne ngl. Men a skojj när de kör o sen nästa i listan är liksom wait and bleed med slipknot hahahhahahaha...

Kände mig rätt söt idag också. Det blonda ser inte så illa ut med smink... Men orkar inte länka bilder så måste spara platsen till master mickeys feta röv ;]

Cringemaster skickade en bild

Logga in för att kommentera