Cringemasters bloggTjej, 21 år. Bor i Stockholm, Stockholms län. Är offline och var senast aktiv: 18 september kl. 17:31

Cringemaster

Senaste inläggen

Vagnhärad
18 september kl. 17:12
Vagnhärad
18 september kl. 17:11
Födelsedag 21 år pt.2
13 september kl. 02:23
Födelsedag 21 år pt.1
12 september kl. 10:09
Komplimang
11 september kl. 02:18
Vill CW
10 september kl. 03:58
Gyn o pizza
30 augusti kl. 22:16
Aurora
27 augusti kl. 21:44
Abuelita
27 augusti kl. 21:23
Teater och onigiri
21 augusti kl. 23:31
Visa alla

Fakta

Riktigt namn: Isabelle Civilstatus: Upptagen
Läggning: Inte valt
Intresse: Kreativitet
Bor: I skogen
Politik: Hemligt
Dricker: Energidricka
Musikstil: Metalcore
Klädstil: Blandat
Medlem sedan: 2015-10-18

Event

Cringemaster har inte lagt till några event än.

Komplimang

Sensei F hade fått höra från sensei P att han vill at jag ska träna mer, och att jag har bra kroppskontroll!!!!!!! Jag tränade så hårt idag. Jag blev helt överglad när pappa kom över och berättade att han hade sagt så. Så amazing... Pappa kom över med ett kort till min 21års dag eftersom han kommer vara i LAS Vegas då, jag sa köp coola tatuerings t shirt till mig :) tränade imorse trotts allt, riktigt hårt blev det också, mådde fett illa efteråt hahaha visar sig att 2 dl quornpytt inte är nog för att träna i 2+ timmar. Fick en poke bowl av mamma, tog världens skönaste dusch, o vi sen åkte till Budo-Nord och jag fick en till bjj dräkt, blå! Tack snälla <3 är så trött i kroppen nu, men glad över min ökande stamina och styrka. Känner mig lite insecure i kroppen tho... Jag och mamma åkte till stadshuset och röstade iaf så det var roligt, första gången gillt, hejja demokrati! Efter tog vi varsin kaka från princess, valvaka < valkaka!!!!!!!
Har bara jobbat nu ikväll och ska lägga mig. Idag känns lite lättare emetionellt, men caved in och skrev till J. Bara chit chat men det var skönt att prata. Fml. Blev utbjuden av båda S och L idag iaf vilket värmde mitt hjärta <3 funderar ibland på om det var dumt av mig att tacka nej till att gå på jazz den där gången M bjöd mig... Tänkte att vet du vad, jag ska vara helt ärlig. Jag sa att jag inte gillade jazz men skulle gärna hitta på något. Kändes bra att vara ärlig för jag verkligen fucking hatar jazz lowkey och hade typ dött av att va på en jazz bar/lounge. Fast kändes lite illojalt. Vill ses o så. Ska fixa sköldpaddans bur imorn och limma mina dumma skor hahahha. Natt.

Cringemaster skickade en bild

Logga in för att kommentera