Cringemasters bloggTjej, 20 år. Bor i Stockholm, Stockholms län. Är offline och var senast aktiv: 9 augusti kl. 00:37

Cringemaster

Senaste inläggen

Waste
5 augusti kl. 07:29
24 del 3
25 juli kl. 16:02
24 del 2
25 juli kl. 15:45
24 del 1
25 juli kl. 02:09
Gravity falls
22 juli kl. 23:02
Jobba på landet var inte så illa
20 juli kl. 20:02
Råka färga
7 juli kl. 01:11
Sen såg man ju deftones på gröna AAAAAAAAA
7 juli kl. 01:08
Lördagen
7 juli kl. 00:58
Midsommar
29 juni kl. 13:30
Visa alla

Fakta

Riktigt namn: Isabelle Civilstatus: Upptagen
Läggning: Inte valt
Intresse: Kreativitet
Bor: I skogen
Politik: Hemligt
Dricker: Energidricka
Musikstil: Metalcore
Klädstil: Blandat
Medlem sedan: 2015-10-18

Event

Cringemaster har inte lagt till några event än.

24 del 2

Så, vi kommer in på berns. En öl hamnar i mina händer och vi sätter oss och väntar på alla. Har öronproppar i som vanligt. Brorsans vänner är clearly redan packade och mer pratsamma än alltid. Jag hamnar i snack med en av dem hemma och vi får reda på att vi båda är 01or. Vi skämtar runt och jag försöker va lite kall as to not appear flirtatious, som med alla brorsans vänner. Väl inne ser jag att han blickar mycket mot mig i perifirit och säker further conversation. Jag är inte riktigt så trevlig om det som jag kan vara, men dissar honom inte heller. J ignorerar mig fortfarande. På nåt sätt blir jag bjuden på en shot och tänker att äsch, jag mår fine nu, det gör inget om jag blir comfortably tipsy. Min sober streak är once again bruten. Jag överraskade ju mig själv att jag ville hänga med ut i första hand, kunde ha haft en tidig, hälsosam kväll för att ställa om dygnet rätt. Nep. Ville fira brorsan lite lite mer.

Okej kanske tmi del men skit samma. Vi tar oss ner till dansgolv delen med rektangulära baren i mitten, jag ska gå på toa. Väl inne har personen innan nt spolat. Nasty tänker jag, men sånt är livet. Jag gör min business och verkligen brutaliserar toan pga när man har mens så blir det ju värsta blodbadet där nere bara av att man går. Så yeah. Ja ba yikes mitt kisspapper ser ut som en massaker. Så ska spola. Bro den spolar inte. Jag står där och väntar på att vattnet ska fyllas igen och försöker igen. Nada. Missfallet är kvar där i vattnet PLUS han som gick innan T-T. Så jag typ dampar lite o ba börjar sparka o slå toan rätt hårt HAHAHAHAH SÅ SPOLAR JAG IGEN OCH DET FUNGERAR PRIMA HAHAHAH DEN BEHÖVDE BARA LITE STRYK!!!!!!!!!! Common cringemaster våld- W

Jag börjar dansa och goof off som alltid med brorsan o hans kompisar. Det är inte så mycket folk där men ändå inte tomt. De är packade at this point och en till shit hamnar i min hand. En till öl. Nu är klockan kanske 2. Det kändes sent men eftersom brorsan ska flytta ut och jag aldrig klagar på att dansa så kändes tiden inte så viktig. Jag fortsätter göra min grej och undviker blickar och ögonkontakt. Gruppen löses upp lite över dansgolvet och brorsan som alltid lyckas snacka upp några random personer gör det, hamnar överallt. Jag ser honom twerkandes mot nån slags stolpe som alltid bwahahahhaha. Jag flyter runt och hamnar i lite olika gäng med folk som dansar. Vissa mindre taggade än andra. Kommer tillbaks till brorsan. Han e packad o vill ta ett snack. Han börjar säga mycket i stil med att han är glad att han kan ta med mig på saker, och att jag alltid gör saker roligare. Att han är så glad att jag kan hänga med hans - his words, not mine - tröga vänner och hitta på saker. Vi pratade lite om våra personligheter och jag snacka lite om att jag vet att jag ibland kan come across rude med hans vänner för att jag vill vara the furthest from flirting possible. O han sa att det är ingen fara. Att jag ska va mig själv och va hur vänlig jag vill och sen om de inte gillar det eller gillar det för mycket så får dem hantera det. Jag uppskattade det. Han snacka lite om att han var ledsen att han va så isolerande som tonåring o ja ba bro det är ingen fara, jag har alltid sett dig som min bästa vän, även när han var velat vara själv eller en brooding tonåring. Vem har inte varit där liksom. Men vi står där ett tag och pratar och sen hittar en av hans kompisar oss och börjar snacka lite. Han säger nåt borderline rasistiskt skämt och det är min cue att gå tillbaks till dansgolvet lol.

Väl där är jag lite trevligare än förut, tänker på det brorsan sa och slappnar av. Han har rätt i att det borde inte vara flörtigt av mig att bara bete mig trevligt och som jag vill. Lär 01a snubben neds d classified gången och säger att det är våran hemliga 01a gång. Han fattar inte riktigt men är delighted. Big success. Jag dansar runt och hamnar mittemot en tjej. Vi dansar normalt och jag säger att vi är fina. Hon verkar glad. Jag smiter tillbaks till main gänget. Plötsligt i ögonvrån ser jag en medelålders man titta mystiskt över dansgolvet. Han är vältränad, fräsch, men har salt pepper frisyr och skägg! Ja o 01a snubben spekulerar om vad han gör. En stund senare ser vi att han nu är på dansgolvet och ser fett stel ut HAHAHA vi gissar åldern. Jag säger 53, 01an säger 45, en annan snubbe som också märkt av honom säger 60. Vi börjar skämta om vem han är och jag säger att han säkert har nåt slags VIP pass och är en rik manager, att vi borde betta om hur gammal han är, jag går in och gör min grej, och vi är på en yatch inom en månad HAHAHHA. Han ser så creepy ut tho i sina manners, men hursom mitt i det stänger tydligen klubben och vi blir utskickade. Mannen förblir ett mysterium.

Brorsan är dyngrak och börjar snacka med folk utanför klubben, vi väntar på alla och sen beger oss. Två rätt creepy snubbar börjar snacka upp oss tho, o 01an går all in o börjar gaslighta en av dem att investera i Hondas aktier HAHAHAHA o ja ba what why o han ba för Honda aktierna suger och jag har pengar i dom så jag behöver fler investerare HAHAHAH ja skratta brallorna av mig. Vi hamnar i en taxi hemåt och hälsar hejdå till creepy snubbarna. Jag hälsar att de ska komma ihåg att investera i Honda. Vi skrattar.

En ansträngd badrums selfie på kläderna o stilen, har ingen bättre tyvärr. Sidenote, blir alltid lite ledsen när jag går ut på "snygga" ställen i Stockholm för tjejerna är så sönder sprutade i ansiktet och med 2 meters ögonfransar och spackel. Jag gillar inte att kommentera negativt på andras stilar och body mods etc men man mår ju dåligt av det.

Cringemaster skickade en bild

Logga in för att kommentera