Cringemasters bloggTjej, 20 år. Bor i Stockholm, Stockholms län. Är offline och var senast aktiv: 9 augusti kl. 00:37

Cringemaster

Senaste inläggen

Waste
5 augusti kl. 07:29
24 del 3
25 juli kl. 16:02
24 del 2
25 juli kl. 15:45
24 del 1
25 juli kl. 02:09
Gravity falls
22 juli kl. 23:02
Jobba på landet var inte så illa
20 juli kl. 20:02
Råka färga
7 juli kl. 01:11
Sen såg man ju deftones på gröna AAAAAAAAA
7 juli kl. 01:08
Lördagen
7 juli kl. 00:58
Midsommar
29 juni kl. 13:30
Visa alla

Fakta

Riktigt namn: Isabelle Civilstatus: Upptagen
Läggning: Inte valt
Intresse: Kreativitet
Bor: I skogen
Politik: Hemligt
Dricker: Energidricka
Musikstil: Metalcore
Klädstil: Blandat
Medlem sedan: 2015-10-18

Event

Cringemaster har inte lagt till några event än.

24 del 1

Grattis min bror. En fantastiskt rolig kväll med MMA och berns. Det började med ett gäng 7 ish kompisar, några jag känner sen innan och några nya, hos farsan i soffan med ufc redo att streama. Jag kände mig tystlåten och lite stel så satt mest men hade väldigt kul att kolla på matcherna tho! Shit vad Molly the meatball o paddy the baddy körde på. Tycker paddy är lite slarvig men känns som nåt han blir bättre och bättre på. Ändå rolig att stötta imo eftersom han har mycket energi och orden han sa om sin vän efter matchen var väldigt viktiga. Yeah det är basic stuff men tror alla som tränat kampsport vet vilken macho kultur man kan hamna i och hur jargångerna kräver en fram och tillbaks av retande. Vet inte om han som gick bort tränade eller vad men det kändes ändå rätt att en MMA crowd får höra sånt av en sån känd fighter. Jag kan tänka mig att många dojor och klubbar har haft åtminstone ett snack innan eller efter nån träning med sina participants och det är bättre än inget.

Sen sög det ju hur dåligt det gick för the mauler, han verkligen var out of it och kändes lite cringe men aja sånt är livet. Några bettade med hnm som wild card och det var ju förlorade pengar om man säger så hahahahha, var roligt att kolla iallafall.

De drack och sådär och pga Jane i förrgår (mådde skit över ett misunderstanding med j och hey verkar som jag inte kan cope så bra after all) och massa casual drinking på landet kände jag att jag nt ville. Var inte särskiljt sugen heller för den delen. Men när matcherna var över var det lite snack om att gå ut och eftersom två kunde köra och hade bil hamnade jag snart i en bil med 4 taggade grabbar påväg till berns. Då drack jag en öl. Shit vad snabbt vi var framme sen! Blev lite insecure för hade blåa jeans (ärvda av en av kompisarnas syrra lol, vilket jag såklart nämnde), och svart hög krage tröja. Jeansen inser jag nu är filippa k, och rockade backslick med smycken och basic asf smink. Hur som helst... Vi kom in!

Cringemaster skickade en bild

Logga in för att kommentera