Cringemasters bloggTjej, 20 år. Bor i Stockholm, Stockholms län. Är online nu.

Cringemaster

Senaste inläggen

Råka färga
Idag 01:11
Sen såg man ju deftones på gröna AAAAAAAAA
Idag 01:08
Lördagen
Idag 00:58
Midsommar
29 juni kl. 13:30
Min storebror
18 juni kl. 00:39
Bread but french
17 juni kl. 17:20
Green day
12 juni kl. 18:27
J fyllde år och träffade E/M & EM
11 maj kl. 03:49
Dagens bops
4 maj kl. 12:59
Valborg med S
1 maj kl. 01:55
Visa alla

Fakta

Riktigt namn: Isabelle Civilstatus: Upptagen
Läggning: Inte valt
Intresse: Kreativitet
Bor: I skogen
Politik: Hemligt
Dricker: Energidricka
Musikstil: Metalcore
Klädstil: Blandat
Medlem sedan: 2015-10-18

Event

Cringemaster har inte lagt till några event än.

Plock-kväll hos L

Började med att jag inte kunde sova o mådde s k i t..... J muntra upp mig iaf :3 lyckades komma iväg med baguette, imatation tuna, veg ost och enorma påsk ägget. Och så lite vin såklart. Smultron smak to be exact... Det blandades med fanta exotic under kvällen och went hard asf. Kom dit och myste gärnet, snackade lite properly med E och E lol, mysigt. Det var lite hög volym på de andra. Pocket var gott och väldigt mysig ide, kvällen gick och fick en successful fylla. 20-04 (nu) höll jag på och nu känner jag mig nykter, men hade definitivt lite vin-spice i mig ett tag där runt 00. Och såklart några drunk texts till J.
Lite illamående en stund där. Fyfan vad alkohol är äckligt asså, önskar thc blir lagligt snarast möjliga så jag kan sluta dricka fucking etanol blandat med diarree för att känna någon buzz. Aja.
Trevligt iaf och vibeade på, träffade M igen och I, kul som alltid och sen en annan M och lite fler pers. Jag och E och sen M snackade om veganism och om Ms mök som va pågång HAHAHAHAH o han hade cyklat fett långt i va helt svettig när han kom hahahha så himla kul och precious. Sen kolla vi på bobs burgers när vi båda var onyktra HAHAH mitt i musiken och allt... Fett random XD rawr lmao wee woo nämen det var kul. Minns inte en massa men strosa mest runt och snackade med folk, trevligt och mycket fnisserier, och sen en uber hem som gjorde ont i plånboken.

Råkade ropa "its dj swag fag on for another hour" i värsta brittiska rösten och sen kom på att ja kanske inte har reklamation rights till fag/bög som bisexuell tjej men aja var ingen som klagade lmao

Var fett söt i min nya yoursblack klänning och strumpor med hårig rosett lol o alla smycken, men eyelinern dog stadigt under kvällen TROTS påfyllning. Är hemma nu iaf och fick ett riktigt "välkommen hem"-gos av katten <3

Cringemaster skickade en bild

Logga in för att kommentera
V240 Kille, 25 år

e sp full sorry

V240 Kille, 25 år

OMG DUE VAKEN KOMPIS!!!!