Cringemasters bloggTjej, 20 år. Bor i Stockholm, Stockholms län. Är offline och var senast aktiv: 12 maj kl. 11:41

Cringemaster

Senaste inläggen

J fyllde år och träffade E/M & EM
11 maj kl. 03:49
Dagens bops
4 maj kl. 12:59
Valborg med S
1 maj kl. 01:55
Tagit ut alla piercingar
26 april kl. 03:46
Riktigt trött på mitt hår nu
26 april kl. 03:43
Run (2020)
26 april kl. 03:05
Mitt största problem är att jag inte vill innerst inne
25 april kl. 05:32
Plock-kväll hos L
24 april kl. 04:13
Idag var jag lite trött tillochmed
19 april kl. 05:14
Vänförfrågningar man älskar!!!
18 april kl. 16:00
Visa alla

Fakta

Riktigt namn: Isabelle Civilstatus: Upptagen
Läggning: Inte valt
Intresse: Kreativitet
Bor: I skogen
Politik: Hemligt
Dricker: Energidricka
Musikstil: Metalcore
Klädstil: Blandat
Medlem sedan: 2015-10-18

Event

Cringemaster har inte lagt till några event än.

Överrasknings J, spa och dop

Allt började med att J spontant kom till Stockholm. Var insane att träffa honom och vi båda hade jobb/skola, men kändes ändå bra! Världens mysigaste. Vi kollade The Addams family filmen och måste erkänna att jag är lite besatt. Så rolig humor för sin tid??? Ska tvinga brorsan kolla på den så han och jag kan va Wednesday och Pugsley på halloween om jag inte firar med J. Efter det en serie som hette typ AP Bio. Tyvärr riktigt cringe och inte med mening, men det var roligt att ha i bakgrunden och slökolla ändå.

Sen var det dags för spa! Ner mot Boxholm till värsta hotellet mitt ute på jordbruksmark. Såg rätt roligt ut. Vi hade det lite stressigt där men skulle säga att det var allmänt bra. Det var pappa, hans tjej, brorsan och jag. Vi hade det väldigt kul faktiskt, men tyvärr var det underbemannat så det tjöt om det, så det var lite random jobbiga grejer här och var. Dock, gott fika, goda viner, och god mat + "efterfest" på hotellrummet = inte så tokigt. Det roligaste var fisk-pedikyr. Brrr. Uuga. Har testat sån på yasuragi, och då var fiskarna så små så det vibrerade bara lite. Fiskarna här var lite mer välgödda om man säger så. 15 5-centimeters fiskar håller på att suga ens tår och ska käka på en, var liiite mer intensivt HAHAHA
Tog mig i tillslut men aa det var faktiskt läbbigare än jag tänkte mig. Kittlade som fan.

Efter det var det dags för dop! 1åringen hade roligt och jag fick se lite familj. Hade på mig blåa jeans och en rosa top, båda hand me downs från en gammal granne hahahahhaha, men det var tjusigt i mina standards iallafall!!! Kändes extremt basic tho. Hade rosa iridescent låga doc Martens iaf, men allt med det bruna håret och bara mascara som smink, kände mig som en beige liten tös.

Men det var i en kyrka och allt. Är alltid lite obehagligt att va i kyrkan och sjunga psalmer och allt sånt där tycker jag, men kom fina tal från mamman och pappan så nästan tillochmed jag blev tårögd. Senare på samlingen efteråt var det presentöppning och fika. De hade en väldigt rolig idé. Man skulle skriva brev som skulle öppnas någon stund i framtiden av barnet. Jag umgås inte massa med den familjen då det är min kusin som är mamman, så jag valde 15 års födelsedagen och rekommenderade mina bästa band, bästa filmer, bästa serier och anime såklart!!!!!! Och korta beskrivningar av varje. Känns så sjukt att kulturen jag konsumerar nu kommer vara "old school" om 15-20 år. Speciellt det som JAG NU tycker är old school. Omg folk kommer fråga "vem är Tupak och emenem" och jag kommer behöva berätta att "det var sånt som tillochmed fanns innan jag var född" (<- classic min mamma saying).

Anyways känns skönt att vara hemma och imorn ska jag jobba som en häst och ta igen timmar jag kommer missa på måndag pga HAIR APPOINTMENT :DDDD här är en bild från idag på min current hårsituation. Och mood :S

DAGENS BOPS:
Doja cat - Need to know
Bring me the Horizon - Shadow moses

Ps har insett att typ alla bmth tidigare album och dess låttexter handlar om kritik mot religion och allt möjligt!!!! Har knappt tänkt på det innan men typ alla texter som inte är kärlekslåtar går genom ett sånt tema. Sempiternal och bakåt. Undrar om många i bandet växte upp i kristna förhållanden, vet att Storbritannien har haft rätt mycket kristendom och typ kristna skolor och sånt. Kan inte så mycket om bandmedlemmar personligen allmänt, men it would kinda make sense.

Cringemaster skickade en bild

Logga in för att kommentera