Catans bloggKille, 27 år. Bor i Södertälje, Stockholms län. Är offline och var senast aktiv: Idag 12:00

Catan

Senaste inläggen

Saker jag genuint inte förstår
Igår 22:06
Intressant
10 januari kl. 22:15
Jag antar att
3 december 2022 kl. 01:34
Visa alla

Fakta

Civilstatus: Singel
Läggning: Inte valt
Intresse: Inte valt
Bor: Inte valt
Politik: Inte valt
Dricker: Te
Musikstil: Allt
Klädstil: Blandat
Medlem sedan: 2019-06-07

Event

Catan har inte lagt till några event än.

Saker jag genuint inte förstår

Så om någon har mer känslor än en själv ang en relation, visst fan är det doucheigt att ge sig in i något och ligga även fast man vet att den andra tänker på något större än en själv? Då menar jag inte extrema exempel där den ena är dödskär och den andra bara vill ligga men typ att den andra personen är mer på en än vad man själv tänker och känner fast man är nyfiken och går in i det för att känna av på vägen jämfört med att man känner att det är en självklarhet?

Är självkarhetskänslan tecken på de relationer man ska utforska och satsa på och de andra något man bör säga till personen att man inte matchat i intensitet men ändå är nyfiken i att utforska och ta det därifrån?Intressant

Att börja träffa och dejta andra etniciteter och klasser.
Har inte körkort men har redan blivit skjutsad över halva stockholm med medel till överklass syrianbrudar som tar en av familjebilarna och kör en till olika spots där man kan stå och "chilla" haha... Fattar nada förutom att din kusin obviously röker på eller är bilgalen som en svensk eparaggare och "spots" är mer vistas precis som parkeringen är för epa raggare.

Har lärt mig att alla syrianbrudar som skaffar körkort vid 18 och har en affluent familj är jävligt skapliga och socialt kunniga över gemene svensk WHITIE kvinna vid samma ålder som kan liksom va 27-28år men bete sig och leva i ett 15-16årigt tillstånd.


SRY FÖR FÖRDOMMAR OKEJ jag delar bara med mig av mina observationerJag antar att

efter EC blivit uppköpt av nå skumt bolag från nowhere så tillåter man dumma horungar shitposta överallt på forumsdelen så det driver mer klick och man kan likt efterblivna influencers utan substans och reellt värde på diverse sociala medier använda det som återgivning till investerare o sponsorer med ord som "våran hemsida(min profil på w/e social media) drar in X antal sidovisningar och klick, baserat på det är vi troligen värda Y så ni borde ta andelar i denna tjänst/produkt/profil" även fast de beror på hur uråldrad hemsidan är i formen av extra klick som krävs för att navigera till sista sidan på alla skapade forumtrådar och liknande pga 0 anpassning och utvecklande sen minst ett deccenium tillbaka vilket i sin tur ger mer visningar/klick och en totalt missvisande bild på hur den ärliga siffran av visningar samt klick hemsidan verkligen drar in.

Den enda skillnaden är väl att influencers behöver ett drev mot sig eller som berör dem så att de får mer utrymme att yrka för att de har X eller Y antal besökare/kommentarer/engagemang i deras inlägg.

Det sorgliga är att det bara tar från medlemmar som genuint försöker ha någon form av social samvaro och engagemang som faktiskt skulle ge hemsidan geniuna siffror att använda istället för påhitt :/