Bbitchachus blogg25 år. Bor i Västra Götalands län. Är offline och var senast aktiv: Igår 19:12

Bbitchachu

Senaste inläggen

:((
10 februari kl. 11:51
Dbt och söt hund
6 februari kl. 23:20
Dejt
26 januari kl. 11:47
Det är krångligt med titlar ändå
21 januari kl. 18:56
Vild helg/annat
19 januari kl. 14:58
Nyckeln
14 januari kl. 11:45
Aah
13 januari kl. 19:14
Yay
7 januari kl. 18:48
Flyttsaker
3 januari kl. 20:34
Såatteeeeh
30 december 2019 kl. 18:13
Visa alla

Skriver av mig

Jag har varit ledig hela dagen idag, och tanken var väl typ att jag skulle tvätta och så men så fick jag världens jävla migrän så har bara legat i mörker hela dagen typ. Ska tvätta imorgon istället, och plugga.
Vet inte om jag orkar gå till skolan eller inte än, men jag borde nog. Okej jag ska. Ska även träna imorgon, kom jag på nu lol.

Jag fick nyss ett ångestpåslag relaterat till jul som jag vill skriva av mig om.
Hur firar man jul när man inte har någon familj?
Jag vet inte vad jag ska göra på jul och jag kommer inte ha råd att åka någonstans, mina närmsta släktingar bor antingen i skåne eller i gävle och dit kommer jag inte ha råd att åka pga flytten, så jag kommer nog typ va hemma på julafton. Alla andra gånger har jag ju knarkat och det känns fan som om att jag vill göra det denna julen med. Men med största sannolikhet så kommer jag sitta hemma, själv och glo på netflix.
Kanske kan passa på att försöka göra någon julmat till mig själv... Jag vet inte faktiskt. Känns bara jävligt deprimerande.
Spenderade ju något år hos en kompis, men hon har pojkvän och dom är förlovade och allt nu så det känns fett awkward att tränga mig på där.

Ska kolla om det finns något event eller något man kan gå på, där man typ kan käka julmat och umgås med någon. Det känns som om att det flesta sådana ställen är för typ hemlösa och missbrukare eller liknande och det är ju inte direkt något jag vill söka mig till eller så.... Ugh fan ändå, jag hatar julen.
Man inser alltid hur ensam man faktiskt är just då.


Logga in för att kommentera
lilmilo Tjej, 21 år

fira gärna jul med mig, finis <3

Bbitchachu 25 år

<333