Bbitchachus blogg25 år. Bor i Västra Götalands län. Är offline och var senast aktiv: Igår 19:12

Bbitchachu

Senaste inläggen

:((
10 februari kl. 11:51
Dbt och söt hund
6 februari kl. 23:20
Dejt
26 januari kl. 11:47
Det är krångligt med titlar ändå
21 januari kl. 18:56
Vild helg/annat
19 januari kl. 14:58
Nyckeln
14 januari kl. 11:45
Aah
13 januari kl. 19:14
Yay
7 januari kl. 18:48
Flyttsaker
3 januari kl. 20:34
Såatteeeeh
30 december 2019 kl. 18:13
Visa alla

KaosLäraren

Okej... Min lärare hatar verkligen mig.
Jag var och gjorde om kursprovet i fredags och det kändes ändå bra, jag pluggade 5 timmar på onsdagen och ca 3 timmar på torsdagen. Jag kommer till skolan på fredag och får sätta igång men första delen av provet, och som sagt känns det bra och jag kunde svara på alla frågor.
Efter provet berättar hon att det är en del till som behöver vara klart innan terminens slut, som inte finns i boken, och det är en del om binära tal och programmering. Jag frågar henne varför jag inte har fått reda på detta tidigare och redan då börjar hon bli arg så jag ber snabbt om ursäkt några gånger och ber henne om vart man kan hitta information om detta, eftersom det bara är 5 veckor kvar på kursen så hade det var bra att veta. Hon hänvisar mig till skolverket, en hemsida som egentligen är för lärare där det står vilka kriterier osv som krävs för olika kurser på olika nivåer, hon hittar inte just den delen där det står att programmering och binära tal är en del av betygskriterierna och hänvisar då till planeringen som jag fick förra terminen, eftersom jag inte gjorde klart kursen på en termin (som man egentligen ska) så tyckte hon inte att det var värt att ge mig en ny planering denna terminen, men hon skriver ut den gamla planeringen till mig och låter mig kolla på ett häfte som jag ska jobba med. Jag säger då att jag tar med mig den hem så jag kan kolla på den och då säger hon att det är ju egentligen ingen idé eftersom om jag får ett f på provet så kommer jag ändå inte få göra den delen.
KUL att hon tror på mig liksom.

Jag börjar iaf packa och då nämner hon att hon har mailat lite med rektorn och att jag borde kanske gå och prata med henne innan jag går hem, jag går ner till receptionen och hon är ledig. Rektorn berättar för mig att dessa kurser kan man ju läsa på vilka skolor som helst, i vilka kommuner som helst, så det kanske är något jag borde tänka på då... Att byta skola. Min lärare har alltså bett rektorn be mig byta skola.
Jag bryter ihop totalt och berättar hur jävla mycket jag kämpar med denna läraren, hur mycket jag pluggar, varför jag inte kommer till skolan (vi har ändå inga genomgångar så jag kan lika gärna plugga hemma liksom). Rektorn verkar bli förvånad över att vi inte har genomgångar och frågar vad vi ens gör på lektionerna, jag säger att vi pluggar i boken och hon frågar då om vi(jag) diskuterar med läraren och jag berättar att det är bäst att inte fråga eftersom det blir oftast en konflikt då (förra terminen sa nämligen läraren till rektorn att hon fått en ny elev (mig) som ställer så mycket frågor att hon inte har tid att lära ut????).

Jag vet inte, det känns fucking hopplöst och just nu har jag så jävla mycket ångest, men jag tänker fan gå till skolan ändå och göra det jävla provet som jag har fucking kämpat röven av mig för att klara.
Jag tänker inte ta upp någonting som kan leda till konflikt och jag tänker bara typ smile and agree med allt hon säger.

Haha jag har hjärtklappning och handsvett, HANDSVETT?! Kan honestly inte minnas senaste gången jag hade det pga ångest... Skakar ganska mycket också, men skitsamma. Ska ta med mig gymkläder och skor så att jag kan springa av mig efter skolan, det är bra för min ångest.


Logga in för att kommentera
lilmilo Tjej, 21 år

Åhh älskling :c jag lider med dig! Fyfan asså! Sådana människor borde inte vara lärare, vet ju att du ger 200% i allt! <3

obstkerns 23 år

fyfaaaan vad pissig lärare!!! :((( du kan inte typ, få en annan? rektorn verkade ju förstå lite iaf? :( eller distans? hoppas det löser sig!!!

Bbitchachu 25 år

Har pratat med rektorn om det innan och det är den enda läraren som finns för de kurserna jag tar. Distans har jag också frågat om men det rekommenderar hon inte för hon säger att kunskapskraven är för lätta lol.
Jag tänker att i värsta fall får jag ta en paus med matten nästa termin, men tack för att du bryr dig typ haha!