Bbitchachus blogg25 år. Bor i Västra Götalands län. Är offline och var senast aktiv: Idag 00:37

Bbitchachu

Senaste inläggen

Dirty Deeds
Igår 20:21
Lol
5 december kl. 23:39
Mmh
3 december kl. 22:55
Varför måste man ha en rubrik ens
2 december kl. 15:54
Osv
29 november kl. 16:54
yoga
24 november kl. 18:14
Skriver av mig
19 november kl. 19:32
KaosLäraren
18 november kl. 09:29
Announcement (fast de är mindre seriöst än va det låter som)
12 november kl. 22:21
Mh ah asså titlar är jobbigt
12 november kl. 15:01
Visa alla

Jag ger bra presenter och kämpar vidare

Träffade hannah igår och gav hemne världens bästa födelsedagspresent <3Det va fett kul och vi matade fåglar och blev halvt attackerade av måsar, men kunde mata änderna ur handen <33
Hannah drog precis till jobbet så jag är på g hem och ska ha möte med min nya coola kontaktperson, hon heter My och har massa tatueringar och även en del ärr så jag kan ändå relatera en del till henne, jag tror (gör mycket antaganden nu) att vi har haft liknande bakgrunder så det är kul att man kan typ klicka med någon som också gått vidare liksom :)


Fett glowy eftersom jag fick låna hannahs smink som är fett bra assåå, vill köpa nytt sminkkk, behöver en ny mascara och så behöver jag en bättre setting spray... Kommer va hemma typ nio så jag funderar på att dra till gymmet innan mötet.. Kom dock på nu att jag behöver tvätta först så im gonna do that. Sen skulle Hannah nog komma förbi efter jobbet så ska vi bada omg i love that shit. Är ganska nöjd nu asså. Ska skriva upp läxor till mig själv idag också, och fixa min bullet journal lite ^^ noice hehe.


Logga in för att kommentera