Bbitchachus blogg25 år. Bor i Västra Götalands län. Är offline och var senast aktiv: Igår 23:57

Bbitchachu

Senaste inläggen

Så mycket saker man kan störa sig på ändå
Igår 10:35
I guess this is my life now
19 augusti kl. 12:07
Rutiner och struktur
18 augusti kl. 13:46
Mmh
13 augusti kl. 11:26
Håår
8 augusti kl. 16:35
Trouble in tvättstugan
5 augusti kl. 09:19
Tvätt
4 augusti kl. 14:07
Flash day
2 augusti kl. 12:12
Yay
1 augusti kl. 18:48
Whinar och rantar
1 augusti kl. 15:29
Visa alla

Jag ger bra presenter och kämpar vidare

Träffade hannah igår och gav hemne världens bästa födelsedagspresent <3Det va fett kul och vi matade fåglar och blev halvt attackerade av måsar, men kunde mata änderna ur handen <33
Hannah drog precis till jobbet så jag är på g hem och ska ha möte med min nya coola kontaktperson, hon heter My och har massa tatueringar och även en del ärr så jag kan ändå relatera en del till henne, jag tror (gör mycket antaganden nu) att vi har haft liknande bakgrunder så det är kul att man kan typ klicka med någon som också gått vidare liksom :)


Fett glowy eftersom jag fick låna hannahs smink som är fett bra assåå, vill köpa nytt sminkkk, behöver en ny mascara och så behöver jag en bättre setting spray... Kommer va hemma typ nio så jag funderar på att dra till gymmet innan mötet.. Kom dock på nu att jag behöver tvätta först så im gonna do that. Sen skulle Hannah nog komma förbi efter jobbet så ska vi bada omg i love that shit. Är ganska nöjd nu asså. Ska skriva upp läxor till mig själv idag också, och fixa min bullet journal lite ^^ noice hehe.


Logga in för att kommentera