Bbitchachus blogg26 år. Bor i Västra Götalands län. Är offline och var senast aktiv: 31 maj kl. 22:28

Bbitchachu

Senaste inläggen

Whatever
29 maj kl. 06:24
Mmh
25 maj kl. 17:25
Gjorde en tavla
12 maj kl. 20:49
Sömnlös
10 maj kl. 03:13
Blä
9 maj kl. 05:40
Stuff
8 maj kl. 17:38
Damn it
24 april kl. 15:27
Första årliga halsflussen!
22 april kl. 16:53
Ensam
20 april kl. 20:21
Har inte skrivit här på länge
16 april kl. 21:20
Visa alla

Yaas

Haft en sån jävla bra start på dagen. Druckit kaffe, gjort yoga, legat på spikmattan och läst ett till kapitel i min bok (som är sjuuukt spännande nuu).
Tänkte duscha strax, men Anton är där inne just nu.
Behöver käka frukost också.

Tränade igår igen och de kändes som om att jag tränade magen as mycket men har ingen träningsvärk idag och det känns typ inte bra lol. Jag har käkat massa godis och chips i helgen (och veckan) vilket jag egentligen aldrig gör. Jag kan skylla på Anton för att det är han som köper det hehe. Bra.
Min poäng var iaf att jag vill försöka sluta med det igen, känner mig svullen och bleh. Ätit ost och åt fan KFC häromdagen och har mått illa sen dess, note to self din kropp tycker inte om kött längre!!
Ska nog göra matteprov på lektionen idag och är nervös för jag tror inte att jag kommer klara det och fick ångest av läraren igår eftersom jag inte fattade och då är hon jobbig. Men när man fattar är hon as bra, hade nästan hellre haft de tvärtom men det bästa hade ju varit om hon inte var jobbig alls.
Wish me luck typ


Logga in för att kommentera
Janie Tjej, 28 år

Haha lärare ska väl va bra när man inte fattar, det man fattar klarar man ju själv :o

Bbitchachu 26 år

Hahah jaaa exakt))):
Idag sa hon typ "men lägg inte det på mig" och jag var tvungen att förklara att hon inte skulle ta det personligt när jag glömmer av saker osv