AkirateTjej, 25 år. Bor i Norrtälje, Stockholms län. Är offline och var senast aktiv: Igår 22:42

Akirate

Fakta

Civilstatus: Upptagen
Läggning: Straight
Intresse: Slåss
Bor: Kartong
Politik: Politik?
Dricker: Nej!
Musikstil: Inte valt
Klädstil: Nudist
Medlem sedan: 2020-10-11

Smeknamnet är Daddy, riktiga namnet är Ida-Josephine.

Gaming är mitt syfte här i livet.

Förövrigt hatar jag det mesta och älskar att göra folk sura.

Akirates gästbok

Logga in för att skriva.


kimzorz Kille, 29 år

Ah shit, det låter jobbigt som fan. Har aldrig hört talas om det förut, fan vad mkt elände det finns, usch!

Men stark du är som ändå pallar jobba trots ett sånt anfall, kan inte riktigt tänka mig hur jobbigt det måste vara att ha en panikattack OCH fett ont.. Och ändå jobbar du på.

Kanske inte är det bästa för dig men visar en jävla viljestyrka iaf så credd för det!

stain Kille, 31 år

hej . vad har du för dig?:)

bingabingbong 32 år

Förstår dig till 100% och lider med dig, därmed känner jag mig skyldig att försöka nudgea dig lite till att våga sjukskriva dig om du kan få ihop det ekonomiskt utan att behöva flytta osv för tillräcklig är du det behöver jag inte känna dig för att veta. Det är ju dock din åsikt som är viktigast men du får försöka typ trick your brain intill att börja lägga märke till dom bra sakerna så fort du känner dig otillräcklig.

Du är obviously en fighter, av det lilla jag fått ut av din blogg verkar du väldigt ödmjuk människa som bryr dig om din omgivning. Obv så jobbar du för dig, men du bestämmer liksom inte om du blir sjuk. Hade du tyckt någon i hela världen var otillräcklig om dom var i dina skor och valde att prioritera sig själv till 110% oavsett hur det såg ut sålänge ingen annan blev skadad?

Vill understryka att jag förstår att du antagligen gått igenom dina egna possible solutions, jag känner dig inte och vet ingenting om din situation mer än några få inlägg, tror mig inte veta vad som är bäst för dig, ser bara en kämpande människa i nöd and if I can så vill jag shine some light on ya. För du _ÄR_ tillräcklig!

43V3R 22 år

daddy?

onykter 23 år

emo core tjejer

Angående ett inlägg
Visa alla inlägg